Başkan Uysal, Eğitim Gönüllüleri ile Buluştu - Son Dakika
Yerel

Başkan Uysal, Eğitim Gönüllüleri ile Buluştu

Başkan Uysal, Eğitim Gönüllüleri ile Buluştu

Antalya Lara Eğitim Gönüllüleri Derneği’nin aylık toplantısına katılan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, toplumun tüm kesimlerine hizmet etme amacında olduklarını ve bu yönde çalıştıklarını söyledi.

09.04.2015 10:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Lara Eğitim Gönüllüleri Derneği'nin aylık toplantısına katılan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, toplumun tüm kesimlerine hizmet etme amacında olduklarını ve bu yönde çalıştıklarını söyledi.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Antalya Lara Eğitim Gönüllüleri Derneği'nin aylık değerlendirme toplantısına konuk oldu. Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Yıldız, yaptıkları çalışmaları anlattı. Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal da, dernek üyelerine, Muratpaşa Belediyesi'nin 1 yıl içinde yaptığı ve hedeflenen çalışmalarla projeler hakkında bilgi aktardı.

Derneğin en yaşlı üyesi olarak söz alan Ata Küner, Muratpaşa Belediyesi'nin okullara tenis kortu yapılmasına verdiği desteğe dikkat çekerek, "Kamu kurumlarından aldığımız en cömert bağış" diyerek Başkan Uysal' a teşekkür etti.

İnsan yaşam kalitesini yükselten çalışmalara öncelik verdiklerinin altını çizen Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ise, "Şehrimizin kanaat önderleri ileri gelenleri ile bir arada olmak biz yerel yöneticiler için değerlidir. Bu tür toplantılarda kendinizi anlatma imkanı bulabilirsiniz. Fikir paylaşımlarından faydalanabilirsiniz. Hizmetlerimiz toplumun spesifik gruplarına değil bütün vatandaşların yararlanabileceği çalışmalardır" dedi.

Başkan Uysal, toplantı sonrası soruları da yanıtlarken, Lara Gönüllüleri Eğitim Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yıldız, hizmetleri ve katılımı nedeniyle Başkan Uysal'a teşekkür plaketi verdi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Uysal, Eğitim Gönüllüleri ile Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement