Başkan Uysal, "Muratpaşa Turunç Kokacak" - Son Dakika
Yerel

Başkan Uysal, "Muratpaşa Turunç Kokacak"

Başkan Uysal, "Muratpaşa Turunç Kokacak"

Seçim vaatlerinde “Muratpaşa Turunç Kokacak” diyen Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, ilk turunç ağacını Meltem Mahallesi’nde dikti.

15.08.2014 14:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seçim vaatlerinde "Muratpaşa Turunç Kokacak" diyen Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, ilk turunç ağacını Meltem Mahallesi'nde dikti.

Muratpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü işbirliğiyle yürütülen projede, kaldırım çalışmaları tamamlanan sokaklarda Narenciye dikimi başladı. Narenciye ağaçları Meltem'den sonra Etiler Mahallesi'ne dikilecek.

Narenciye dikiminin kaldırım çalışmalarıyla eş zamanlı devam edeceğini kaydeden Başkan Uysal,"Etaplar halinde Narenciye dikimi devam edecek. Engellilerin, kadınların ve çocukların sorunsuz kullanması için yapılan, daha ekonomik, daha uzun ömürlü ve istenilen şekilde renklendirilebilen düz kaldırımlara, narenciye ağaçlarının gölgesi düşecek. Muratpaşa hem iklim koşullarına uygun hem de kentin simgesi olan narenciye ağaçlarıyla güzelleşecek. Muratpaşalılar narenciye ağaçlarının gölgesinde serinleyecek" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Uysal, 'Muratpaşa Turunç Kokacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement