Başkan Uysal, Sokak Şenliğine Katıldı - Son Dakika
Yerel

Başkan Uysal, Sokak Şenliğine Katıldı

Yüksekalan Mahallesi’ndeki Çocuk Sokağı Şenliğine katılan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, çocuklarla birlikte yaklaşık 100 metrelik bez üzerine resim yaptı.

12.04.2015 15:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yüksekalan Mahallesi'ndeki Çocuk Sokağı Şenliğine katılan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, çocuklarla birlikte yaklaşık 100 metrelik bez üzerine resim yaptı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Nisan ayı boyunca, Muratpaşa'nın değişik bölgelerinde şenlik havasında kutlamayı amaçlayan Muratpaşa Belediyesi'nin Çocuk Sokağı Şenlikleri coşkuyla sürüyor. Bayındır Palmiye Parkı'nda birincisi düzenlenen Çocuk Sokağı Şenliklerinin, ikincisi, Yüksekalan Mahallesi'nde yapıldı. Yüksekalan Mahallesi meydanında yapılan şenliğe, çocuklar ve aileler büyük ilgi gösterdi. Mutlu çocuk sesleri, Bayındır'dan sonra Yüksekalan Mahallesi'nden yükseldi.

Başkan Uysal, ailelerle çocukların sevgi gösterileri arasında şenliğe katıldı. Başkan Uysal, yere serilen yaklaşık 100 metre uzunluğundaki beze, çocuklarla birlikte resmi yaptı. Başkan Uysal, bezin üzerine; sevgi ve barış ağacı resmi çizdi. Çocukların, hatıra fotoğrafı çektirmek için birbirleri ile yarıştığı Başkan Uysal, Muratpaşa'nın her mahallesinin her vatandaşının mutluluğu için çalıştıklarını söyledi.

Muratpaşa Belediyesi Çocuk Sokağı Şenliği; 18-19 Nisan'da Konuksever Mahallesi 795 sokakta ve 25-26 Nisan tarihlerinde de Falez Park'ta devam edecek. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Uysal, Sokak Şenliğine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement