Başkan Uysal Son Kontrolleri Yaptı - Son Dakika
Yerel

Başkan Uysal Son Kontrolleri Yaptı

Başkan Uysal Son Kontrolleri Yaptı

Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, Şarköy Mahallesi sınırları içinde, Avcılık ve Atıcılık Kulübü talebi üzerine yaptırdığı trap sahasının açılışı öncesinde, sahanın son kontrollerini yaptı.

03.09.2015 10:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, Şarköy Mahallesi sınırları içinde, Avcılık ve Atıcılık Kulübü talebi üzerine yaptırdığı trap sahasının açılışı öncesinde, sahanın son kontrollerini yaptı.

Burhaniye'de yıllardır beklenen Trap atış sahası yapımını gerçekleştirerek 8 Eylül Burhaniye'nin kurtuluşunda açılışını yapacak olan Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, açılış öncesinde teknik personel, Mahalle Muhtarı ve Avcılık ve Atıcılık Kulübü üyeleri ile son kontrolleri yaptı.

Burhaniye Avcılık ve Atıcılık Kulübü tarafından talep edilen ve yıllardır atıcılık için yer tahsisi konusunun yılan hikayesine döndüğü trap atış sahası, Necdet Uysal Belediye Başkanlığı görevine geldikten sonra neticeye bağlandı. Burhaniye'nin Şarköy-Şahinler Yolu üzerinde tahsis edilen yer neticesinde sahanın yapım işi bitirilerek açılışa hazır hale getirildi.

Burhaniye Belediyesi tarafından yapılan uluslararası özelliklerde ki trap atış sahası için 8 Eylül Burhaniye'nin kurtuluşu günü açılışı yapılacak.

Uluslararası nitelikte olan trap sahası 5 perondan oluşurken; trap çukuru ve otomatik trap makineli olarak inşa edildi. Yıllardır sürüncemede kalan ve atıcılık sporuyla uğraşan vatandaşların özellikle istediği bir konuyu en kısa sürede hallederek açılışı için hazırlıklarını yapan Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal yeni trap sahası hakkında "Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü tarafından istenen ve önemli sporlarımız arasında bulunan atıcılık sporuna, az da olsa bir katkımız olduysa bundan büyük bir mutluluk duyarız. Yeni yapılan bu trap sahası ile atıcılık sporu bakımından cazibe merkezi haline geleceğimize inanıyoruz. Uluslararası özelliklerde planlanıp uygulanan Trap atış sahası geniş bir araştırma sonucu, daha önce uygulanmış ve başarıyla devam eden trap sahalarının incelenmesinin ardından Burhaniye'mize kazandırdık. İnanıyorum ki bu spor dalında düzenlenen bir çok büyük organizasyon Burhaniye'mizde yapılacak ve bu anlamda da Burhaniye'mizin tanıtımına katkı da bulunacağımıza inanıyorum" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Uysal Son Kontrolleri Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement