Başkan Üzülmez Akdoğan'ı Evinde Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Başkan Üzülmez Akdoğan'ı Evinde Ziyaret Etti

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez Kartepe Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Basın Birimi'nde görevli personel Şadi Akdoğan'ı evinde ziyaret etti.

07.11.2014 11:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Göreve geldiği günden beri Kartepeli hemşeriler için olduğu gibi belediye personelinin de iyi ve kötü gününde yanlarında olmaya özen gösteren Hüseyin Üzülmez bir süre önce bel fıtığı ameliyatı geçiren ve 10 gün İzmit Seka Devlet Hastanesi'nde tedavi gören Şadi Akdoğan'ı evinde ziyaret etti. Üzülmez yoğun temposu arasında Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Basın Birimi çalışanlarından Akdoğan'ı Kartepe Ataşehir Mahallesi'ndeki evine giderek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Personelinin sağlık durumu ile yakından ilgilenen ve moral veren Üzülmez'e koordinatör Yusuf Özdemir de eşlik etti. Şadi Akdoğan'ın durumu ile ilgili bilgi de alan Üzülmez; "İnşallah en kısa zamanda Şadi kardeşimiz sıhhatine kavuşarak işinin başına dönecek. Acil şifalar diliyorum." dedi. Akdoğan Başkan Üzülmez'in moral ziyareti için teşekkürlerini iletti.

Ameliyatı iyi geçen Akdoğan bir süre evinde istirahat ettikten sonra Basın Birimi'ndeki görevine devam edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Üzülmez Akdoğan'ı Evinde Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement