Başkan Üzülmez, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Görüştü - Son Dakika
Güncel

Başkan Üzülmez, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Görüştü

Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda gerçekleşen ziyarette TDBB Başkanı ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, TDBB'nin çalışmaları hakkında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a bilgi verdi.

01.07.2015 16:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Dünyası Belediyeler Birliği Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve yönetim kurulu üyesi Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in de aralarında yer aldığı TDBB yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

Ziyarette yer alan TDBB yönetim kurulu üyesi ve Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez de, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşme imkanı buldu. Üzülmez görüşmede, geçen hafta Kartepe'de yaşanan sel felaketi ve sonrası ile ilgili de kısa bir brifing verdi.

Erdoğan'dan Kartepelilere Geçmiş Olsun

Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki ziyarette Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mesajlarını alan Başkan Üzülmez, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, bugün Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki ziyaretimizde, Kartepeli hemşehrilerinin tümüne yaşadığımız sel felaketi sebebiyle geçmiş olsun dileklerini ve selamlarını ilettiler. Bu onura aracılık etmenin gururunu tüm hemşehrilerimle paylaşıyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Üzülmez, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Görüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement