Başkan Üzülmez'den CHP ve MHP'ye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Başkan Üzülmez'den CHP ve MHP'ye Ziyaret

Başkan Üzülmez\'den CHP ve MHP\'ye Ziyaret

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından demokrasi girişimi karşısında tepkilerini ortaya koyan siyasi parti temsilciliklerini ziyaret etti.

29.08.2016 16:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından demokrasi girişimi karşısında tepkilerini ortaya koyan siyasi parti temsilciliklerini ziyaret etti.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, bu kez de AK Parti İlçe Başkanı ve meclis üyeleri ile birlikte CHP ve MHP Kartepe İlçe başkanlıklarını ziyaret etti. Ziyaretler de tüm kanlı terör örgütlerine karşı iktidarı ve muhalefeti ile tek vücut olarak mücadele etmenin öneminin vurgulayan Başkan Üzülmez, "Ülkemizin içinden geçtiği bu hassas dönemde iç çatışmaların ve ayrışmaların yaşanmasını hevesle bekleyen iç ve dış düşmanlarımız var. Dünya ve Avrupa kamuoyunun tavrı ortada. Bizler farklı düşüncelerimize rağmen birbirimize saygı duyarak, birliğimizden taviz vermiyoruz. Muhalefet partilerimizin saygıdeğer Genel Başkanları, yönetimleri ve bu partilere gönül veren vatandaşlarımız ilk günden itibaren tavrını açık ve net olarak Türk Milletinin ve Hükümetimizin yanında durarak göstermiştir. Ulusal boyutta sağlanan bu birlikteliği devam ettirmek ve güçlendirmek, kaybettiğimiz şehitlerimizin anısına boynumuzun borcudur. Hepimiz başka Türkiye'nin, olmadığını çok iyi biliyoruz. CHP Genel Başkanı Sn. Kılıçdaroğlu'na Artvin yolculuğu sırasında yapılan saldırıyı şiddetle kınıyor, kendisine ve tüm CHP camiasına geçmiş olsun diyorum" dedi.

Başkan Üzülmez'i ve AK Parti Kartepe heyetini ağırlayan CHP Kartepe İlçe Başkanı Cumhur Karakadılar ve MHP İlçe Başkanı Murat Kalender de ziyaretlerine gelen heyete teşekkür ettiler. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Üzülmez'den CHP ve MHP'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement