Başkan Üzülmez'den, Cumhurbaşkanına Hediye Halı - Son Dakika
Yerel

Başkan Üzülmez'den, Cumhurbaşkanına Hediye Halı

Başkan Üzülmez\'den, Cumhurbaşkanına Hediye Halı

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Cumhurbaşkanlığı forsu ve kendi fotoğrafının da yer aldığı dokuma halı hediye etti.

22.04.2015 11:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Cumhurbaşkanlığı forsu ve kendi fotoğrafının da yer aldığı dokuma halı hediye etti.

Geçtiğimiz hafta sonu Kocaeli 6. Açılış Bayramı nedeniyle Kocaeli'ye gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Kartepe'deki Garnizon Komutanlığı'nda, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez karşıladı. Başkan Üzülmez, yoğun güvenlik önlemleri eşliğinde Kartepe'de karşılanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ilçede ağırlamaktan duyduğu memnuniyetin ifadesi olarak, üzerinde Cumhurbaşkanlığı Forsu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafı bulunan dokuma halıyı Cumhurbaşkanına hediye etti.

Başkan Üzülmez, "Ülkemizin gelişmesi, kalkınması ve daha parlak yarınlara ulaşabilmesi adına kendimize örnek olarak aldığımız liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ı ilçemizde ağırlamaktan büyük mutluluk ve onur duyduk. Siyasi yeteneği, ekip çalışmasına verdiği önem, insan kaynakları ve mali konulardaki başarılı yönetimiyle dünya liderlerinden biri olmayı başaran Cumhurbaşkanımıza olan sevgimizin bir ifadesi olarak, belediye çalışanlarımızdan Özcan Aktaş'ın kendi imkanları ile hazırlattığı, el emeği bu hediyeyi kendilerine takdim etmekten onur duydum. Kartepe ve Kocaeli'ne verdiği değeri yakından bildiğimiz Cumhurbaşkanımızın koyduğu hedeflere ulaşılmasında Kartepe olarak biz, her zaman destek olduk ve olmaya devam edeceğiz" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Üzülmez'den, Cumhurbaşkanına Hediye Halı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement