Başkan Üzülmez'den Öğrencilere Tatil Mesajı - Son Dakika
Güncel

Başkan Üzülmez'den Öğrencilere Tatil Mesajı

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez 2016-2017 eğitim öğretim yılının sömestr tatili başlangıcı vesilesiyle öğrenciler için bir mesaj yayınladı.

19.01.2017 17:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkan Üzülmez mesajında;

"Geleceğimizin teminatı en büyük zenginliğimiz olan değerli yavrularımız, başarılı bir eğitim yılının tam ortasına geldiler. Bugün bütün çalışmalarınızın, gayretlerinizin sonucu olarak karnelerinizi alıyorsunuz. İnanıyorum ki bu karneler, başarılarınızla motive olacağınız, varsa eksikliklerinizi de görüp yeni dönemde telafi etmek için daha tempolu çalışarak beklediğiniz hedeflere ulaşmanız için sizlere referans olacaktır." Dedi.

Üzülmez: Tatil demek, boş vakit geçirmek değildir

Sözlerine öğrencilere tatil önerileri ile devam eden Başkan Üzülmez; "Yoğun bir eğitim öğretim yılının ilk yarısını tamamladığınız bu dönemde önünüzde 2 haftalık tatiliniz var. Ancak unutmayınız ki tatil demek, dinlenmek demek sadece boşa vakit geçirmek demek değildir. Mutlaka kendinize; hedeflerinize, hobi ve ilgi alanlarınıza uygun olarak verimli bir tatil programı hazırlamalısınız. Çevrenizi ve doğayı keşfetmeye çalışın, spor yapmayı, kitap okumayı ve yeni bilgiler öğrenmeyi ihmal etmeyin. Hayal gücünüzü geliştiren tiyatro, sinema gibi sanatsal etkinliklere zaman ayırın, müzeleri ziyaret etmeye çalışın. Ve herşeyden önemlisi kendinizle barışık olun, insanları, doğayı ve hayvanları sevin. Yardımlaşmayı öğrenin ve çevrenize de öğretin. Tüm öğrencilerimize önce sağlıklı, sonra da verimli, mutlu tatiller diliyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Üzülmez'den Öğrencilere Tatil Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement