Başkan Üzülmez, Derbent'te Gençlerin Konuğu Oldu - Son Dakika
Yerel

Başkan Üzülmez, Derbent'te Gençlerin Konuğu Oldu

Başkan Üzülmez, Derbent\'te Gençlerin Konuğu Oldu

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, AK Parti Kartepe İlçe Gençlik Kolları’nın önceki akşam Derbent’te düzenlediği mahalle toplantısına konuk oldu.

26.02.2015 17:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, AK Parti Kartepe İlçe Gençlik Kolları'nın önceki akşam Derbent'te düzenlediği mahalle toplantısına konuk oldu.

AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Uğur Karbuz ve yeni yönetimi, seçim çalışmaları kapsamında başlattığı mahalle yönetimi gençlik toplantılarına bu hafta Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'i davet ettiler. Derbentli gençlerin yoğun ilgi gösterdiği toplantıya katılan Üzülmez'e, bölge meclis üyesi Nebahat Kılıç da eşlik etti.

Mahalle toplantılarında kendilerini yalnız bırakmayan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'e teşekkür ederek konuşmasına başlayan Gençlik Kolları Başkanı Karbuz, "Gençlere her zaman değer veren, gençliğe destek olma adına bizleri yalnız bırakmayan, kendisinden aldığımız destek ile bize güç ve moral veren başkanımıza şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ederim" dedi.

Kartepeli gençlerin yanında olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, "Mensubu bulunduğunuz parti gibi Türkiye'de büyük başarı elde etmiş bir parti yok. Geçmişte Anavatan Partisi bile bu kadar uzun soluklu iktidarda yer almadı. Böyle bir partide siyaset yaptığınız için çok şanslısınız. Seçim gününe kadar özverili bir çalışma içinde olacağınızı düşünüyorum. Önceki seçimlerde olduğu gibi Haziran ayında da en yüksek oy oranı Kartepe'den çıkacaktır" dedi.

Kartepe'de kalıcı eserler bırakmak adına çıktıkları hizmet yolunda vaat ettikleri projelerin tek tek hayat bulduğuna dikkat çeken Başkan Üzülmez, toplantıda gençlere yönelik projelerini de aktardı. Gençlerin sorularını da yanıtlayan Başkan Üzülmez, Kartepe Derbent bağlantılı yolunun da yeni haliyle kısa sürede açılması ile bölge turizmine katacakları canlılığın bölgeye ayrı bir değer katacağını dile getirdi. Derbent Gençlik Merkezi'nin ilçe için çok özel ve önemli bir proje olacağını kaydeden Başkan Üzülmez, "Kartepe Belediyesporumuz şampiyon oldu. Şimdi centilmen birer taraftar olarak takımımıza ve sporcu kardeşlerimize sahip çıkalım" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Üzülmez, Derbent'te Gençlerin Konuğu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement