Başkan Üzülmez Hacıları Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Başkan Üzülmez Hacıları Ziyaret Etti

Başkan Üzülmez Hacıları Ziyaret Etti

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Arslanbey, Rahmiye ve Fatih Sultan Mehmet Mahalleleri’nde hac farizesini yerine getiren hemşehrilerini ziyaret edip, hacıları tebrik etti.

13.10.2015 12:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Arslanbey, Rahmiye ve Fatih Sultan Mehmet Mahalleleri'nde hac farizesini yerine getiren hemşehrilerini ziyaret edip, hacıları tebrik etti.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, hac görevini tamamlayarak kutsal topraklardan dönen Kartepeli hacıları ziyaret etmeye devam ediyor. Kartepeli hacıların evlerine konuk olan Başkan Üzülmez, hacılarla sohbet etti.

Başkan Üzülmez'e ziyaretleri sırasında bölge meclis üyeleri, koordinatörleri, mahalle muhtarları ve ilçe yöneticileri de eşlik etti. Kartepeli hacılar sağlık ve afiyet içinde evlerinde görmekten memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Üzülmez, "Kutsal topraklarda hac farizesini yerine getirirken hayatını kaybeden müslüman kardeşlerimiz nedeniyle üzüntü yaşadık. Hakkın rahmetine kavuşan her bir Müslüman kardeşimize Allah'tan rahmet dilerim. Sizlerden iyi haberler geldikçe acımız bir nebze olsun azaldı" ifadelerini kullandı.

Manevi duygunun en üst seviyede olduğu kutsal topraklardan dönen hacılara, "Hacılığınızı Allah kabul etsin" dileğinde bulunan Başkan Üzülmez hacıların anılarını paylaştığı sohbetle sürdü. İkram edilen hurmalardan yiyip zemzem suyundan içen Başkan Üzülmez, hacı yakınlarına da, "Allah herkese kutsal topraklara gitmeyi nasip etsin" temennisinde bulundu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Üzülmez Hacıları Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement