Başkan Üzülmez, hasta hemşehrilerini de unutmadı - Son Dakika
Güncel

Başkan Üzülmez, hasta hemşehrilerini de unutmadı

Başkan Üzülmez, hasta hemşehrilerini de unutmadı

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, iyi günde kötü günde bir ve beraber olmak üzere yola çıktığı başkanlık döneminde hemşerilerinin her anında yanında olmaya gayret ediyor.

12.07.2016 15:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu duyarlılığı ilk günden itibaren sürdüren Başkan Üzülmez bayram öncesi olduğu gibi bayram süresince ve sonrasında da hasta olup şifa bekleyen hemşehrilerini yalnız bırakmadı.

Her fırsatta "Hoş seda bırakmak ve hayır duası almak" için yola çıktığını yineleyen Başkan Üzülmez, "Kalp kırmak çok kolay ama kırılan kalbi onarmak çok zordur. Bu bilinçle biz gönüllere girmeye çalışıyoruz. Herkesin başına iyi ve kötü olaylar gelir. Mutlu anları çoğaltmak, acıları da paylaşarak hafifletmek için mahalle mahalle dolaşmaya bunu önemsemeye devam edeceğiz." dedi.

Bu düsturu benimseyen Başkan Üzülmez, bayram tatiline rağmen geçirdikleri rahatsızlıklar sonrası tedavileri süren hasta hemşerilerini ziyaret ederek moral vermeye devam etti. Başkan Üzülmez bayramın ilk gününde Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ile beraber Belediye Meclis Üyesi olan Mehmet Akif Polat'ın dedesi emekli Ağrı Müftüsü Abdulbari Polat'a hasta ziyaretinde bulundu. Abdulbari Polat ile sohbet edip hatır soran Başkan Üzülmez, "Değerli büyüğümüz Abdülbari amcamızı çok şükür iyi gördük. Allah daha sağlıklı günlere eriştirsin inşallah." diyerek acil şifalar diledi.

Bayram tatilinin son günlerinde ve devamında hasta ziyaretlerinde bulunan Başkan Üzülmez, Köseköy Mahallesi sakinlerinden Hakan Yavuz, belediye meclis üyesi Kemal Timur ve Emekevler Mahallesi sakinlerinden Emre Pestil'e de ziyarette bulunarak moral vermeye devam etti. Hastaların durumu hakkında da yakınlarından bilgi alan Başkan Üzülmez aile fertlerine, ihtiyaç duydukları konularda yardımcı olmak adına üzerlerine düşen görevleri her zaman yapmaya hazır olduklarını da belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Üzülmez, hasta hemşehrilerini de unutmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement