Başkan Üzülmez, Hemşehrilerini İhmal Etmiyor - Son Dakika
Güncel

Başkan Üzülmez, Hemşehrilerini İhmal Etmiyor

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, hemşehrilerine yönelik ziyaretleri ile Kartepelileri ihmal etmiyor.

29.01.2016 16:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Birlikte yönetim modelini önemseyen ve çalışmalarını toplumun her kesimine yayma hedefinde olan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, mahallelerde bir dizi ziyaretlerde bulunuyor. Halkın içine inen ve sorunları yerinde tespit eden yönetim modeli ile Başkan Üzülmez, Karteplilerin gönlünde taht kurmaya devam ediyor.

Rahmiye Mahallesi ziyaretinde cami çıkışı hemşehrileri ile selamlaşan Başkan Üzülmez, daha sonra Rahmiye Mahalle Muhtarlığı'na misafir oldu. Muhtar İrfan Erçelik beraberinde Kartepe Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Türker ve Şefkatiye Mahalle Muhtarı Musa Mut ile birlikte başkanı konuk ettiler. İçilen çaylar eşliğinde Başkan Üzülmez, muhtarlarla sohbet edip, mahallelerde devam eden çalışmaları değerlendirdi. Muhtarlarla şeffaf yönetim anlayışı ile her zaman fikir alış verişinde bulunduklarını belirten Başkan Üzülmez, muhtarların mahalleriyle ilgili taleplerini de tek tek not aldı.

Minik Atlı'ya Hoş Geldin Ziyareti

Başkan Üzülmez, Kartepelilere moral veren ziyaretlerini Emekevler Mahallesi'nde devam ettirdi. Geçen yıl kaybettiğimiz Kartepe Belediyespor'un emektar hocalarından Faruk Baştürk'ün hasta eşi Gülçin Baştürk'e de hasta ziyareti gerçekleştiren Başkan Üzülmez, geçmiş olsun dileğinde bulundu. Hoş Geldin Bebek ziyaretinde bulunan Başkan Üzülmez, bebek Ayşe Defne Atlı'yı kucağına alıp enerji depoladı. Kartepe Belediyesi meclis üyesi Ahmet Atlı'nın minik kızına hayırlı ömürler dileyen başkan aile fertleri ile samimi bir sohbette bulundu.

Belediye Başkanı Üzülmez, mahalle ziyaretlerinde gittiği yerlerde hemşerilerinin sıcak ilgisi ile karşılanırken, ihtiyaç duydukları konularda yardımcı olmak adına üzerlerine düşeni her zaman yapmaya hazır olduklarını da belirtti.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Başkan Üzülmez, Hemşehrilerini İhmal Etmiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement