Başkan Üzülmez, Mehmet Öğretmenini Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Başkan Üzülmez, Mehmet Öğretmenini Ziyaret Etti

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, ortaokul öğretmeni Mehmet Özden'i evinde ziyaret ederek elini öptü.

18.05.2015 14:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yaşlı ve hasta ziyaretleri ile gönülleri fetheden Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, geçirdiği operasyon sonrası evinde nekahat dönemini geçiren ve kendisinin de ortaokulda öğretmeni olan Mehmet Özden'i, evinde ziyaret edip geçmiş olsun dileklerini iletti.

Eski öğrencisi olan, belediye başkanı olarak görev yapan Hüseyin Üzülmez'i karşısında gören emekli öğretmen Özden bu ziyaret karşısında duygulandı. Öğretmenini ziyaret eden Başkan Üzülmez, eski öğretmeni ile öğrencilik dönemi anılarının yer aldığı sohbette bulundu.

Ziyaretinde Başkan Üzülmez'e Ak Parti Kocaeli Milletvekili adayı Sami Çakır, Ak Parti İlçe Yöneticisi Aşkın Adıgüzel, Ak Parti Kartepe İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi yöneticileri ve koordinatörü Yusuf Özdemir de eşlik etti.

Öğretmeninin sağlık durumu hakkında da bilgi alan Başkan Üzülmez, "Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın yetiştirilmesinde özveri ve sabırla büyük emek sarf eden eğitim camiamızın neferi olan öğretmenlerimiz başımızın tacıdır. Sizi hep böyle sağlıklı ve mutlu görmek isterim. Allah sizlerden razı olsun" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Üzülmez, Mehmet Öğretmenini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement