Başkan Üzülmez, Özel Çocukları Unutmuyor - Son Dakika
Güncel

Başkan Üzülmez, Özel Çocukları Unutmuyor

Başkan Üzülmez, Özel Çocukları Unutmuyor

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Köseköy Rehabilitasyon Merkezinde destek alan çocuk ve yetişkinler için yapılan etkinliğe katılırken, Başkan Üzülmez'in sürpriz ziyareti ile çocukların mutluluğu da ikiye katlandı.

28.12.2016 10:34  Güncelleme: 10:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İnsanların en masumları olarak nitelendirdiği özel çocukların her fırsatta yanlarında olmaya çalışan Başkan Üzülmez, bu kez de Köseköy Rehabilitasyon Merkezinden ayrılarak tedavisini sürdürmek üzere Muğla Milas'a giden Kısmet adlı bir öğrenci ile doğum günleri olan öğrenciler için ortak düzenlenen etkinliğe katılarak, onlara moral verdi.

Neşe ve sevgi dolu bir ortamda Ataevler Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinlikte doğum günü olan özel öğrencilerle pasta kesen ve onların eğlencesine ortak olarak danslarına eşlik eden Başkan Üzülmez, çocukların gönlünü bir kez daha fethetti. Başkan Üzülmez'in de etkinliklerine katılması ile mutlulukları ikiye katlanan Köseköy Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri, sevgi ve samimiyet gösterileri ile ne kadar eğlendiklerini gösterdiler.

Üzülmez: Aramızda güçlü bir sevgi bağı var

Çam sakızı çoban armağanı küçük hediyelerle çocukların yüzünü güldüren Başkan Üzülmez, Köseköy Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerinin unutamayacakları mutlu bir gün geçirmelerine vesile olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Başkan Üzülmez, "Doğuştan veya sonradan gelişen durumlarla bazı farklılıkları olan çocuklarımız onlar.Her birini evladım gibi seviyorum. Aramızda görünmez ama güçlü bir sevgi bağı var. Mümkün oldukça her fırsatta yanlarında olmaya çalışıyorum. Sadece sevgiyle ve ilgiyle dünyanın en mutlu insanı oluyorlar. Onlara karşı da sorumluluklarımız var . Yılda bir gün değil her zaman destek olmaya gayeret ediyoruz. Bu konuda örnek olabiliyorsak ne mutlu bize. Kartepe'den ayrılan Kısmet'imize yeni yuvasında sağlık ve mutluluklar , doğum günü olan çocuklarımıza da hayırlı, uzun ömürler diliyorum" dedi. Etkinlik, Başkan Üzülmez'in özel çocuklar ile birlikte toplu fotoğraf çektirmesi ile son buldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Üzülmez, Özel Çocukları Unutmuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement