Başkan Üzülmez, Tdbb Yönetim Kurulu Toplantısına Katıldı - Son Dakika
Yerel

Başkan Üzülmez, Tdbb Yönetim Kurulu Toplantısına Katıldı

Başkan Üzülmez, Tdbb Yönetim Kurulu Toplantısına Katıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, TDBB’nin Mart Ayı Yönetim Kurulu toplantısına katıldı.

21.03.2017 12:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, TDBB'nin Mart Ayı Yönetim Kurulu toplantısına katıldı.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği yönetim kurulu toplantısına, TDBB ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun yanı sıra, yönetim kurulu üyelerinden Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken ile yerli ve yabancı birçok yerel yönetim temsilcileri de katıldı. Toplantı, Kırgızistan'ın Issık-Göl Vilayetinde yapılması planlanan cami projesinin imzalanmasıyla başlarken, projenin imzasını Kırgız temsilcisiyle birlikte atan TDBB Başkanı Karaosmanoğlu, birlik üyelerinin katkısıyla bölgedeki büyük bir ihtiyacın giderileceğini söyledi. Toplantıda ayrıca Türkiye'nin gönül coğrafyasında etkin bir konuma sahip Türk Dünyası Belediyeler Birliği Yetkilileri Balkanlar'da 17 Türkçe sınıfının da hizmete açıldığının müjdesini de verdi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Üzülmez, Tdbb Yönetim Kurulu Toplantısına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement