Başkan Üzülmez Uzunçiftlik'te İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Başkan Üzülmez Uzunçiftlik'te İncelemelerde Bulundu

Başkan Üzülmez Uzunçiftlik\'te İncelemelerde Bulundu

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Uzunçiftlik UzunbeyMahalleleri’nde mahalle konağı yapılacak alanlarda incelemelerde bulundu.

24.04.2015 12:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Uzunçiftlik UzunbeyMahalleleri'nde mahalle konağı yapılacak alanlarda incelemelerde bulundu.

Göreve geldiği günden itibaren farklı bir yönetim modeli sergileyen Başkan Üzülmez, ilçe genelinde saha çalışmaları ile halkın sorunlarını yerinde görerek çözümler üretiyor. Önceki gün de ilçenin kuzey bölgelerinde bir dizi inceleme ve temaslarda bulunan Başkan Üzülmez'e Uzunçiftik ve UzunbeyMahalleleri'nde meclis üyeleri, koordinatör ve mahalle muhtarları da eşlik etti.

Uzunbey Mahallesi'nden start verdiği ziyaretlerinde Kirazoğlu bölgesine de uğrayan Başkan Üzülmez ve beraberindeki heyet ilk olarak KARMEK Uzunbey Kurs Merkezi'nde bayan kursiyerlerle bir araya geldi. Teskere Sokak üzerinde yapılan asfalt çalışmasını da denetleyen Başkan Üzülmez, kahvede hemşerileri ile çay içip sohbet de etti. Sohbetlerinde ilçe halkına hizmetlerle alakalı bilgi veren Başkan Üzülmez, mahalle konağı yeri ile ilgili arazi çalışması da yaptı.Başkan Üzülmez, Kirazoğlu muhtarlık binası yanındaki eski lojmanın değerlendirilmesi ile ilgili ekiplerine talimat verdi. Arazi çalışması sırasında futbol sahasının çevre düzenlemesini yaptırarak iyileştirilmesini sağlayacaklarını ifade eden Başkan Üzülmez, bu sayede alanın açık hava cemiyetleri için de kullanıla bileceğini hatırlattı.

Uzunçiftlik Mahallesi'nde bulunan Hasanpaşa İş Merkezi'nde kurs gören KARMEK kursiyerlerini de ziyaret eden Başkan Üzülmez, bayanlara yönelik hizmetlerinden de bahsetti. Emekevler Mahallesi'nde hizmete açılan Kadın Spor Merkezi'nin benzerini bu bölgede açmayı planladıklarını belirten Başkan Üzülmez, kahve ziyaretinde hemşerileri ile Büyükşehir Belediyesi'nden tahsisle Kartepe Belediyesi'ne devredilen iş merkezini mahalle konağına dönüştürme projesini de paylaştı. Hasanpaşa futbol sahasında düzenleme yapılması için ekiplerini görevlendiren Başkan Üzülmez, "Kartepe ile ilgili planlamalar çerçevesinde cazibeyi artıracak çalışmalarda bulunurken sizlerin istek ve önerilerini her zaman önemseyerek çözüme kavuşturmak için çalışıyoruz" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Üzülmez Uzunçiftlik'te İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement