Başkan Uzun: "Dayanışma İçinde Olalım'' - Son Dakika
Güncel

Başkan Uzun: "Dayanışma İçinde Olalım''

Başkan Uzun: "Dayanışma İçinde Olalım\'\'

TEMAD kahvaltılı dayanışma toplantısına katılan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, STK'ların önemine değindi.

10.12.2012 10:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkan Uzun'dan Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği'ne birlikte çalışma çağrısı

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Beylikdüzü Şubesi (TEMAD) dayanışma günü düzenledi. Tüze Sitesi'nde düzenlenen kahvaltılı toplantıda Başkan Uzun da hazır bulundu ve STK'ların yerel yönetimlerde büyük önemi olduğuna vurgu yaparak, birlikte çalışma çağrısında bulundu. TEMAD Beylikdüzü Şubesi Başkanı Hamdi Öyke, Başkan Uzun'a derneğin rozetini taktı.

STK'lar AB Fonlarından Yararlanabilir

Yerel yönetimlerin en önemli parçalarından birinin de sivil toplum kuruluşları olduğuna değinen Başkan Uzun, Beylikdüzü Belediyesi Strateji Geliştirme Bürosu ile STK'ların koordineli olarak çalıştığını ve bu çalışma doğrultusunda AB fonlarından yararlanma olanaklarının sağlandığını dile getirdi. TEMAD Beylikdüzü Şubesi'ni de bu doğrultuda projelerini oluşturmaya teşvik eden Başkan Uzun, "Belediyemiz sizlerle birlikte çalışmak için her zaman hazır. Dayanışma içinde olalım. Bizler ortak yapacağımız çalışmalarla AB fonlarından yararlanarak, ülkemiz için hayırlı projeler geliştirebileceğimizden eminim" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Uzun: 'Dayanışma İçinde Olalım'' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement