Başkan Uzuner, Başarılı Öğrencileri Ödüllendirdi - Son Dakika
Yerel

Başkan Uzuner, Başarılı Öğrencileri Ödüllendirdi

Başkan Uzuner, Başarılı Öğrencileri Ödüllendirdi

İnebolu Belediye Başkanı Engin Uzuner, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen “Bu Benim Eserim” adlı proje yarışmasında Matematik alanında “Döndürmeden Alan Hesaplama” adlı matematik projesi ile Türkiye birinciliği elde eden İnebolu Atatürk Ortaokulu öğrencilerini ödüllendirdi.

22.05.2014 15:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İnebolu Belediye Başkanı Engin Uzuner, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen "Bu Benim Eserim" adlı proje yarışmasında Matematik alanında "Döndürmeden Alan Hesaplama" adlı matematik projesi ile Türkiye birinciliği elde eden İnebolu Atatürk Ortaokulu öğrencilerini ödüllendirdi.

Ziyarette İnebolu Atatürk Ortaokulu Müdür Yardımcısı Mustafa Şentürk, Matematik Öğretmeni Ali Taş ile 8. sınıf öğrencileri Nur Sinem Oğuz ve Aleyna Nil Uzunoğlu hazır bulundu. Başarılı öğrencilere çeşitli ödüller veren Başkan Uzuner, İnebolu'nun adını Türkiye'ye gururla tanıttıkları için öğrencilere teşekkür ederek öğrencilere dizüstü bilgisayar hediye etti. Başkan Uzuner, "MEB ile TÜBİTAK işbirliğinde gerçekleştirilen yarışmada "Döndürmeden Alan Hesaplama" adlı matematik projesi ile İnebolu Atatürk Ortaokulumuzun proje ekibi, Türkiye birinciliği kazanarak büyük bir başarıya imza atmışlardır. Öncelikle emeği geçen Atatürk Ortaokulu İdarecilerine, Proje Ekibi Rehber-Matematik Öğretmeni Ali Taş'a ve öğrencilerimize bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.

İnebolu'yu Türkiye'ye bir kez daha böyle büyük bir organizasyonda gururla tanıttıkları için öğrencilere teşekkür eden Başkan Uzuner, "Çocuklarımız geleceğimiz dedik, okullarımızın ve öğrencilerimizin her zaman yanında olduk. Belediyemizce başarılı projeleri imkanlar ölçüsünde desteklemeye devam edeceğiz" diye konuştu. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Uzuner, Başarılı Öğrencileri Ödüllendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement