Başkan Vekili Çalışma Sahalarını Denetledi - Son Dakika
Yerel

Başkan Vekili Çalışma Sahalarını Denetledi

Başkan Vekili Çalışma Sahalarını Denetledi

Batman Belediyesi Eş Başkan Vekili Hürriyet Kaytar, çalışma alanlarını denetledi.

21.04.2016 12:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kaytar, çalışma sahalarını denetledi

Batman Belediyesi Eş Başkan Vekili Hürriyet Kaytar, Park Bahçe Müdürlüğünün kentin değişik bölgelerinde yapımını sürdürdüğü yeni park alanlarını ve peyzaj çalışmalarını sahada denetledi.

Batman Belediyesi Eş Başkan Vekili Hürriyet Kaytar, görevden uzaklaştırılan Eş Başkan Yardımcısı M. Ali Nasıroğlu ile birlikte çalışma sahalarını denetledi. Park Bahçe Müdürlüğünün 19 Mayıs, Seyitler, Tılmerç, Korıke, Beşevler, Karşıyaka, Gültepe ve Petrol Mahallelerinde sürdürdüğü yeni park yapımı ve peyzaj çalışmalarını yerinde denetleyen Eş Başkan Vekili Kaytar bu çalışma sezonu sürecinde önemli çalışmalara imza attıklarını dile getirdi. Mahallelerdeki çalışmalar ile eş zamanlı olarak Esentepe ve Yaşar Kemal Parkında da çalışmaların sürdüğünü dile getiren Eş Başkan Vekili Kaytar, bu çalışmaları halkın ortaklığı ve katılımıyla gerçekleştirdiklerini söyledi.

"ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK"

Hürriyet Çay Bahçesi olarak kullanılan eski yeşil alanın bundan sonra halkın dinlenebileceği sakin bir park haline getirileceğini söyleyen Belediye Eş Başkan Vekili Hürriyet Kaytar, ''Önümüzdeki günlerde bu çalışmayı başlatıyoruz. Kamelya, yürüyüş yolları, banklar, ağaçlandırma ve peyzaj çalışmaları ardından Hürriyet Çay Bahçesi Karşıyaka halkının kullanabileceği yeşil bir alan olacak'' dedi. Kaytar, ''Sosın Caddesi'ne 5 metre yüksekliğinde yetişkin çam ağaçları ekilecek, kırmızı toprak, otomatik sulama sistemi, çiçeklendirme ve yeşillendirme çalışması ile Sosın Caddesi üzerindeki refüj çalışması tamamlanarak hizmete sunulacak.'' Bahçeşehir Kolej'inin karşısındaki alanın da insanların dinlenebileceği sosyal bir parka çevrileceğini kaydeden Kaytar,''Elit Düğün Salonu'nun yanındaki kavşakta göbek çalışmamız devam ediyor. Gerekli toprak getirilip yeşillendirme çalışmaları da yapıldıktan sonra buradaki çalışmalarımız da sonlanacak.'' SSK Caddesinde sona yaklaşılan asfaltlama ve refüj çalışmalarına da değinen Kaytar '' Önümüzdeki günlerde Fen İşleri ve Park Bahçe Müdürlüğü'nün işbirliği ile yapılan çalışma son bulacak. Park yapımı ve yeşillendirme çalışmalarımız tüm mahallelerde ve bölgelerde devam edecek'' dedi.

"10 YENİ PARK"

Park Bahçe Müdürlüğünün 2016 yılında bitirmeyi hedeflediği on yeni parka ilişkin de bir açıklama yapan Eş Başkan Vekili Kaytar, '' Bu çalışma sezonu içerisinde önemli çalışmalara imza attık. Çalışmalarımızda halkın ortaklığı ve katılımını da göz önünde bulundurduk. Park Bahçe Müdürlüğümüzün 19 Mayıs, Seyitler, Tılmerç, Korıke, Beşevler, Karşıyaka, Gültepe ve Petrol Mahallelerinde park yapım çalışmaları devam ediyor. Park çalışmaları sonuçlandığında halkımız özlemini duyduğu yeşil alanlara kavuşacak. Çalışmalarımız kent geneline yayılarak devam edecek'' dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Başkan Vekili Çalışma Sahalarını Denetledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement