Başkan Yağcı'dan Taziye Mesajı - Son Dakika
Yerel

Başkan Yağcı'dan Taziye Mesajı

Başkan Yağcı\'dan Taziye Mesajı

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Hakkari’nin Şemdinli ilçesine bağlı Aktütün bölgesinde askeri aracın geçişi sırasında teröristlerin yola yerleştirdikleri patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Bilecikli asker Osman Er ve şehitler için taziye mesajı yayımladı.

11.07.2016 10:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Hakkari'nin Şemdinli ilçesine bağlı Aktütün bölgesinde askeri aracın geçişi sırasında teröristlerin yola yerleştirdikleri patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Bilecikli asker Osman Er ve şehitler için taziye mesajı yayımladı.

Başkan Yağcı mesajında; şehit ateşinin Bilecik'e düştüğünü belirtti. Yağcı, "Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde vatani görevini canla başla yerine getiren can yavrularımız, aziz Mehmetçiklerimize kurulan hain pusu sonucu 5 askerimiz bu vatan için canlarını feda etti. Şehitlerimiz arasında ilimiz Osmaneli ilçesinde yaşayan İsmail ve Hayriye oğlu Piyade Er Osman Er Şehitlik mertebesine ulaştı. Allah bu kötü emelleri üzerine yük edinen tüm hainleri kahrı perişan etsin, hedeflerine ulaşmaya fırsat vermesin. Mübarek Ramazan ayı ve bayramın sevincini yaşadığımız bu günlerde hain terör örgütü yine kendisine yakışanı yaparak alçak ve kalleşçe bir saldırıda bulundu ve yüreğimize yangın ateşi düşürdü. Birlik ve beraberlik ayı olan ramazandan aldığımız feyiz ve güçle milletçe bir ve beraber olacağız, kenetleneceğiz. Hain ellerin istediği birliğimizin bölünmesine ve hain emellerinin gerçekleşmesine her zaman olduğu gibi yine fırsat vermeyeceğiz. Bu noktadaki kararlılığımız milletçe sonuna kadar devam edecektir. Tez zamanda ülkemizin ve milletimizin bu musibetten kurtulacağına olan inancımız tamdır. Bugün canlarını vatan uğruna genç yaşta feda efen başta şehidimiz Osman Er olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Başta Kederli aileleri olmak üzere Türk silahlı kuvvetlerimize, milletimize başsağlığı diliyorum ve Cenabı Hakkın bizlere bu acıyı bir daha yaşatmaması için dua ve niyaz ediyorum. Şehitlerimiz ebediyen yüreğimizde yaşayacak ve medeniyet yolculuğumuzda memleketimizin gelişimine ışık tutacaktır" ifadelerini kullandı. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Yağcı'dan Taziye Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement