Bilecik Belediyesi Öğrencilere Eğitim Seti Dağıtacak - Son Dakika
Yerel

Bilecik Belediyesi Öğrencilere Eğitim Seti Dağıtacak

Bilecik Belediyesi Öğrencilere Eğitim Seti Dağıtacak

Bilecik Belediyesi, belde ve köy okullarında olmak üzere bütün ilkokullarda okuyan binlerce minik öğrenciye, eğitim setleri dağıtılarak yüzlerini güldürdü.

08.09.2014 17:56  Güncelleme: 22:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik Belediyesi tarafından bu yıl da şehir merkezi, belde ve köy okullarında olmak üzere bütün ilkokullarda okuyan binlerce minik öğrenciye, eğitim setleri dağıtılarak yüzlerini güldürdü.

Her yıl yeni eğitim ve öğretim dönemine yeni destekleyici projeleriyle öğrencileri karşılayan Bilecik Belediyesi, bu yılda binin üzerindeki ilkokul 1. sınıf öğrencilerine hazırlanan eğitim setlerini dağıtacak. Başkan Selim Yağcı, her yıl dağıttıkları eğitim setleriyle öğrencilerin yüzlerini güldürdükleri için mutlu ve sevinçli olduklarını belirtti. Yağcı, "Devletimiz ve hükümetimiz eğitime yönelik olarak hem ailelerimize büyük kolaylıklar sağlayacak hem de öğrencilerimizin yüzlerini güldürecek projeler geliştirip uyguluyor. Bizler de Bilecik Belediyesi olarak yerelde öğrencilerimiz için her yıl güzel bir projeyi hayata uygulamaya çalışıyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yıl da bu güzel ve yararlı çalışmayı geleneksel hale getirdiğimiz için ayrıca mutluyuz. Çünkü minik yavrularımızın yüzlerinin gülmesi bizler için son derece önemli. Bunun yanında Bilecik Belediyesi olarak okullarımıza yönelik güzel çalışmalara bu yıl da devam edeceğiz. Yıllardır sürdürdüğümüz okul park ve bahçe düzenlemeleri, öğretmen odaları yenileme çalışmalarını yerine getirmeye devam edeceğiz" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bilecik Belediyesi Öğrencilere Eğitim Seti Dağıtacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement