Başkan Yağcı'nın Kızılay Haftası Mesajı - Son Dakika
Yerel

Başkan Yağcı'nın Kızılay Haftası Mesajı

Başkan Yağcı\'nın Kızılay Haftası Mesajı

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, 29 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

28.10.2016 09:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, 29 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Yağcı, yayımladığı mesajında "Kızılay, Türk insanının en büyük özelliklerinden birisi olan yardımlaşma, dayanışma, birlik ve beraberlik duygularının ortak bir potada buluştuğu kurumlardan birisi olarak dünyanın dört bir köşesinde anlamlı ve faydalı çalışmalar imza atmaya devam etmektedir" ifadelerini kullandı.

Kızılay'ın önemine dikkat çeken Yağcı, şöyle devam etti:

"Toplumsal yaşantımızda her türlü doğal afet ve olumsuzlukta yanımızda olduğu gibi dünyanın birçok noktasında faaliyet göstererek, bizleri gururlandıran bir diğer kurumumuz Kızılay'dır. Cumhuriyet tarihinde geniş kapsamlı olarak bu ve buna benzer durumlarda seferber olan bir kurum olan Kızılay'ın amacı insanlara yardım etmektir. Din, dil, ırk ayrımı yapmadan, bizler adına felakete uğrayan bölgeye yardım elinin uzatılması görevini üstlenen Kızılay, bu anlamda hayati önemde faaliyetlere imza atmaktadır. Kızılay, şu an dünyanın birçok bölgesinde gerçekleştirdiği insani yardım faaliyetinin yanı sıra sağlık alanında da birçok anlamlı ve güzel çalışmaları başarıyla gerçekleştiriyor. Bilecik'imizde de Kızılay'ın çeşitli organizasyonlara ev sahipliği yaptığını hep birlikte takip ediyor, Bilecik Belediyesi olarak elimizden gelen desteği de sağlıyoruz. İlimizdeki birçok kurum ile koordineli bir şekilde çalışan Bilecik Kızılay Şubesi kısa zamanda gerekli tedbirleri alıp ulaşılması gereken her yere yardımlarını ulaştırabiliyor. İlimizde bu faaliyetlerin yürütülmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Felaketlerden, savaşlardan, düşmanlıklardan uzak, kardeşlik, barış ve huzur dolu, yaşama sevinci dolu bir dünyada hep birlikte var olabilme ve yaşayabilme temennisiyle Kızılay Haftasını kutluyorum." - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Yağcı'nın Kızılay Haftası Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement