Başkan Yağcı'nın Terör Mesajı - Son Dakika
Yerel

Başkan Yağcı'nın Terör Mesajı

Başkan Yağcı\'nın Terör Mesajı

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Fransa’nın Nice kentinde meydana gelen saldırı sonrası terörü kınama mesajı yayınladı.

15.07.2016 15:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Fransa'nın Nice kentinde meydana gelen saldırı sonrası terörü kınama mesajı yayınladı.

Başkan Yağcı, onlarca insanın öldüğü, yüzlerce insanın yaralandığı saldırıyla alakalı, "Terörün dini, dili ve ırkı yoktur. Hiçbir şeyden haberi olmayan insanların ölümüne sebep olanları kınıyoruz. Dün, Fransa'nın Nice kentinde gerçekleştirilen terörist saldırıda, onlarca masum insan hayatını kaybederken, yüzlerce insan da yaralandı. Fransa'daki bu saldırı, bir kez daha gösterdi ki, terörün dini, dili ve ırkı yoktur. Herkes için büyük bir tehlikedir ve insanlık suçudur. Masum, hiçbir şeyden haberi olmayan insanları sebepsiz yere yok etmektir. Biz terörü ve teröristleri nerede ve ne şekilde kimin için yapılırsa yapılsın lanetliyoruz ve dış ülkelerin de terörü ve teröristleri bu şekilde görmeleri ve bu gözle bakmalarını temenni ediyoruz" ifadelerini kullandı. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Yağcı'nın Terör Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement