Başkan Yaman ve Başkan Adayı Toltar Tavşancıl'da Çiçek Dağıttı - Son Dakika
Yerel

Başkan Yaman ve Başkan Adayı Toltar Tavşancıl'da Çiçek Dağıttı

Başkan Yaman ve Başkan Adayı Toltar Tavşancıl\'da Çiçek Dağıttı

Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman ve AK Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı Ali Toltar Tavşancıl'da kadın kollarının düzenlediği programa katıldı.

20.02.2014 13:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman ve AK Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı Ali Toltar Tavşancıl'da kadın kollarının düzenlediği programa katıldı.

AK Parti Dilovası Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut ve yönetimi, Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman'ın eşi Saliha Yaman, AK Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı Ali Toltar'ın eşi Zehra Toltar Tavşancıl'da sokak sokak dolaşarak destek istediler. Düzenlenen Programa Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman ve AK Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı Ali Toltar'da katıldı. Tavşancıl'da kapı kapı dolaşan Başkan Yaman, Belediye Başkan Adayı Toltar ve Kadın Kolları yönetimi Tavşancıl'da sokak sokak gezerek yerel seçimler için destek istediler. Tavşancıl esnafını da ziyaret ederek vatandaşlara çiçek takdim eden AK Partililer bol bol sohbet edip vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinlediler.

Başkan Yaman, Toltar ve beraberindekilerin Tavşancıl'da ki son durağı ise Tavşancıl Huzur Evi sakinleri oldu. Huzurevini ziyaret eden AK Partililer huzur evi sakinlerini dinlediler. Samimi bir ortamda yapılan ziyarette konuşan Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman "Sizlere Ali Kardeşimi getirdim. Bundan sonra o sizlerin yanında ve sizlere destek olacak. Benden daha iyi ve daha tecrübeli bir kardeşimizdir. Sizlerinde ona sahip çıkmanızı istiyorum" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Yaman ve Başkan Adayı Toltar Tavşancıl'da Çiçek Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement