Başkan Yanılmaz Emlakçılarla Buluştu - Son Dakika
Güncel

Başkan Yanılmaz Emlakçılarla Buluştu

Elazığ Belediye Başkanı, Emlakçılar Derneği'ni ziyaret ederek, belediyenin imar çalışmaları hakkında bilgi verdi.

21.11.2014 11:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BaşkanYanılmaz ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, ilimizde arsa konusunda yaşanan sıkıntıların farkında olduklarını belirterek, arsa çeşitliliğini sağlamaya çalışacaklarını söyledi. Başkan Yanılmaz açıklamasında, Çevre Düzeni Nazım Planı'nın yeniden oluşturulduğunu, bu çerçevede şehirde yeni imar alanları ve cazibe merkezleri oluşturacaklarını kaydetti.

Başkan Yanılmaz ayrıca Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan bir heyetin önümüzdeki günlerde ilimize geleceğini ve çevre düzeni ile imar konusunun masaya yatırılacağını ifade etti.

Kentsel dönüşüm projesiyle ilgili de bilgiler veren Başkan Yanılmaz, Cumhuriyet Mahallesi'nden başladıkları çalışmalarla otoparklar, spor alanları, yürüyüş alanları ve yeşil alanlarla donatılmış yepyeni bir şehir oluşturacaklarını söyledi.

Emlakçılar Dernek Başkanı Mehmet Kıran ise Başkan Yanılmaz'a sorunları hakkında bilgi vererek, yeni imar alanlarının açılmasını istedi. Kıran ayrıca emlakçılık piyasasını olumsuz yönde etkileyen ayaküstü emlakçılarla ilgili de yardım beklediklerini söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Yanılmaz Emlakçılarla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement