Başkan Yaralı Halkla Bayramlaştı - Son Dakika
Yerel

Başkan Yaralı Halkla Bayramlaştı

Başkan Yaralı Halkla Bayramlaştı

Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, Ramazan Bayramı dolayısıyla belediye personeli ve vatandaşlarla makamında bayramlaştı.

17.07.2015 14:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, Ramazan Bayramı dolayısıyla belediye personeli ve vatandaşlarla makamında bayramlaştı.

Saruhanlı halkını makamında ağırlayan Yaralı, vatandaşlarla bayramlaştı. Başkan Yaralı, kendisiyle bayramlaşmak için belediyeye gelen çocuklara da dondurma hediye etti.

Yaralı, burada yaptığı konuşmada bayramların; milletçe karşılıklı sevgi, saygı ve kardeşlik bağlarını kuvvetlendiren, toplumsal yardımlaşma ve dayanışmanın en üst seviyede yaşandığı müstesna günler olduğunu söyledi. Rahmet ve bereket mevsimi olan Ramazan ayını geride bırakıp Ramazan Bayramı'na ulaşıldığını ifade eden Yaralı şöyle dedi: "11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayında milletimizle birlikte aynı sofrada orucumuzu açtık, iftarımızı yaptık. Birlik ve beraberlik ortamında güzel günler geçirdik. Böyle manevi atmosfer taşıyan günler, aylar ve bayramlar toplumumuzda baş gösteren sosyal zedelenmenin tamiri ve kardeşlik ilişkilerinin güçlendirilmesi bakımından önemli bir fırsattır. Bayramlar; insanların birbirine yaklaştığı, yüreklerindeki sevgi, saygı ve hoşgörü duygularının güçlenmesine vesile olan çok özel günlerimizdir. Bu duygularla, başta Saruhanlılı hemşehrilerimizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutluyor, insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesi dileğiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

Öte yandan Ramazan Bayramı dolayısıyla ilçede bayramlaşma programı düzenlendi. Protokol üyeleri, Kaymakamlık binasının bahçesindeki parkta vatandaşlarla bayramlaştı. Daha sonra Saruhanlı İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Saruhanlı İlçe Jandarma Komutanlığı ziyaret edilerek güvenlik güçleri ile bayramlaşıldı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Yaralı Halkla Bayramlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement