Son dakika Ayaş haberleri, Ayaş son dakika, son dakika Ayaş

Son Dakika Ayaş Haberleri

  • ASKİ, 'Bir Kutu Mutluluk' Projesiyle Kırsal Bölgelerdeki Okullara Yardım Elini Uzatıyor
    15 Mar ASKİ, 'Bir Kutu Mutluluk' Projesiyle Kırsal Bölgelerdeki Okullara Yardım Elini Uzatıyor

    ASKİ Genel Müdürlüğü, 'Bir Kutu Mutluluk' adlı sosyal sorumluluk projesiyle kırtasiye araç gereçleri, kitap ve oyuncaklarla kırsal bölgelerdeki ilk ve ortaokul öğrencilerine yardım eli uzatıyor. Ayrıca ASKİ ekibi, ziyaret ettikleri okullarda suyun bilinçli tüketimi konusunda sunumlar yapıyor. Proje, 'Su Kaynakları Yönetimi ve İklim Değişikliği Farkındalık Projesi' ile birlikte yürütülerek çocukların bilinç düzeyini artırmayı hedefliyor.

  • Ankara'da Yenikent-Ulus-Karapürçek Metrobüs Hattı Test Sürüşlerine Başladı
    12 Mar Ankara'da Yenikent-Ulus-Karapürçek Metrobüs Hattı Test Sürüşlerine Başladı

    Ankara Büyükşehir Belediyesi, Yenikent-Ulus-Karapürçek Metrobüs Hattı'nda test sürüşlerine başladı. ABB Başkanı Mansur Yavaş, Ankara'da metrobüs dönemi için ilk adımı attıklarını belirterek, çevreci ve sürdürülebilir ulaşım çözümleri ile Ankara'yı geleceğe taşıyacaklarını söyledi.

  • İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta Projelerini Tanıttı
    08 Mar İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta Projelerini Tanıttı

    İznik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Kağan Mehmet Usta, projelerini anlattığı bir toplantı düzenledi. Toplantıya AK Parti Bursa Milletvekili Ayhan Salman, önceki dönem milletvekilleri ve çok sayıda İznikli katıldı. Usta, 2024-2029 dönemi projelerini şehirleşme, çevre ve altyapı, idari yapılanma, tanıtım ve turizm, sosyal gruplara hizmet olmak üzere dört ana başlıkta anlattı.

  • Mansur Yavaş: Hiçbir Allah'ın kulunu ayırmadık, oradaki sorunu çözdük
    01 Mar Mansur Yavaş: Hiçbir Allah'ın kulunu ayırmadık, oradaki sorunu çözdük

    Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ayaş'taki Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışında yaptığı konuşmada, hiçbir Allah'ın kulunu ayırmadıklarını ve nereden kaç oy çıktığına bakmadıklarını belirtti. Yavaş, görev süresi boyunca ihalelerin canlı yayımlandığını ve kararların tek başına alınmadığını vurguladı. Ayrıca, her köye ve mahalleye giderek sorunları yerinde tespit ettiklerini ve çözdüklerini ifade etti.

  • Mansur Yavaş: Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne destek olun
    01 Mar Mansur Yavaş: Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne destek olun

    Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ayaş'ta Seçim Koordinasyon Merkezi'nin (SKM) açılışında yaptığı konuşmada, diğer ilçe belediye başkanlarına çağrıda bulunarak, birlikte projeler üretmelerini ve Ankara halkına hizmet etmelerini istedi. Yavaş, ayrıca belediyenin yaptığı desteklerden bahsederek, insanların mağdur olmasının önüne geçtiklerini belirtti ve siyasetçilere partizanlık yapmamaları çağrısında bulundu.

  • Ankara Büyükşehir Belediyesi Polatlı'nın İçme Suyu Sorununu Çözüyor
    29 Şub Ankara Büyükşehir Belediyesi Polatlı'nın İçme Suyu Sorununu Çözüyor

    Ankara Büyükşehir Belediyesi, Polatlı'nın içme suyu sorununu çözmek için başlattığı çalışmaları hızla sürdürüyor. 100 kilometrelik ana isale hattında yapılan çalışmaların tamamlanmasıyla 1,5 milyon vatandaş sağlıklı suya kavuşacak.

  • Ankara Büyükşehir Belediyesi, Polatlı'nın içme suyu sorununu çözmek için çalışmaları denetledi
    27 Şub Ankara Büyükşehir Belediyesi, Polatlı'nın içme suyu sorununu çözmek için çalışmaları denetledi

    Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Polatlı halkının 30 yıldır yaşadığı içme suyu sorununu bitirmeyi hedefleyen 100 kilometrelik ana isale hattının 96 buçuk kilometresini tamamladı. ABB Genel Sekreteri Reşit Serhat Taşkınsu ve ASKİ Genel Müdürü Memduh Aslan Akçay, çalışmaları yerinde denetledi.

  • Ankara Ayaş ilçesine küçük ölçekli arıtma tesisi kuruldu
    27 Şub Ankara Ayaş ilçesine küçük ölçekli arıtma tesisi kuruldu

    Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü, Ayaş ilçesi Gençali Mahallesi'ne küçük ölçekli membran arıtma tesisi kurarak 2 bin vatandaşa temiz su sağlayacak.

  • Mansur Yavaş: İşçileri işten çıkarmadık, sosyal belediyecilik yapıyoruz
    26 Şub Mansur Yavaş: İşçileri işten çıkarmadık, sosyal belediyecilik yapıyoruz

    Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 2019'daki yerel seçimlerde işçileri işten çıkaracağı iddialarını yalanlayarak, sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket ettiklerini belirtti. Yavaş, Güdül ve Nallıhan'daki seçim koordinasyon merkezlerinin açılışında yaptığı konuşmalarda, belediyenin gerçekleştirdiği projeleri ve hizmetleri anlattı.

  • Mansur Yavaş, Güdül'de su getirme projesinin tamamlandığını açıkladı
    26 Şub Mansur Yavaş, Güdül'de su getirme projesinin tamamlandığını açıkladı

    Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Güdül'de Seçim Koordinasyon Merkezi'nin (SKM) açılışına katıldı. Yavaş, "Çubuk'tan Akyurt'a boru hattını yeniledik, Çamlıdere'den, Elmadağ, Hasanoğlan'a kadar su götürdük. Buralar hep susuzdu, damlası yoktu. Şimdi vereceğim müjde de şu; istedikleri kadar proje yok desin, en önemli şey bu. Şu anda projesi bitti. Çamlıdere'den Ayaş'a, Güdül'e ve Beypazarı'na su getirme projesi bitti. Bu yaz içerisinde de ihalesini yapıyoruz. Biliyoruz yaptığımız bu ihaleler görülmeyecek. Yine ne yaptı diye soracaklar ama evinizde bir saatlik su kesintisi olduğu zaman ne yaparsınız düşünün. Ben işte Ayaş, Beypazarı ve Güdül'ün onlarca yıl 20-30 yıl artık su hasreti çekmeden tertemiz musluk suyu içmesi için düğmeye bastım. İnşallah yapmak da bize nasip olacak" dedi.

  • Ayaş Bayram Mahallesi İçme Suyuna Kavuştu
    26 Şub Ayaş Bayram Mahallesi İçme Suyuna Kavuştu

    Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü, Ayaş Bayram Mahallesi'nde uzun yıllardır yaşanan su sıkıntısını çözdü. İçme suyu, şebeke borusu döşeme çalışmalarının ardından mahalleye ve Ayaş merkeze ulaştırılıyor.

  • Mansur Yavaş: Herkes Şeffaf Olacak, Harcamalar Açıklanacak
    21 Şub Mansur Yavaş: Herkes Şeffaf Olacak, Harcamalar Açıklanacak

    Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Beypazarı'nda Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışında yaptığı konuşmada, belediye başkanlarının mal beyanlarını açıklaması ve seçim harcamalarının şeffaf bir şekilde internetten yayınlanması gerektiğini belirtti. Yavaş, Ankara'da yapılan açık ihalelerle çalmadan da çalışılabileceğini gösterdiklerini vurguladı. Ayrıca, Ankara'da yapılan altyapı çalışmaları ve su projeleri hakkında bilgi verdi.

  • Mansur Yavaş, Beypazarı Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi
    21 Şub Mansur Yavaş, Beypazarı Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi

    Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, partisinin Beypazarı Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi. Yavaş, açılışta yapılan çalışmaları belediyenin internet sitesinden paylaştıklarını belirtti. Ayrıca, Çamlıdere Barajı'ndan Ayaş, Güdül ve Beypazarı'na su verileceğini ve ilçelerin içme suyu sorununun çözüleceğini söyledi. Yavaş, çiftçilere destek olmak amacıyla Beypazarı ilçesine 2 havuç yıkama ve 2 havuç sökme makinesi vereceklerini de açıkladı.

  • Başkent EDAŞ ve Toroslar EDAŞ, Müşteri ve Çözüm Odaklı Yaklaşımlarıyla Başarılı Çalışmalara İmza Attı
    20 Şub Başkent EDAŞ ve Toroslar EDAŞ, Müşteri ve Çözüm Odaklı Yaklaşımlarıyla Başarılı Çalışmalara İmza Attı

    Başkent EDAŞ ve Toroslar EDAŞ, dijitalleşme odaklı projeler ve yatırımlar ile Ankara ve Zonguldak'ta müşteri ve çözüm odaklı yaklaşımlarıyla başarılı çalışmalara imza attı. Başkent EDAŞ, Ankara'da 21 bin 273 trafo ve 66 bin 644 kilometre hat uzunluğunda bakım, yenileme ve yatırım çalışmalarını sürdürdü. Zonguldak'ta ise 3 bin 339 trafo ve 16 bin 516 kilometre hat uzunluğunda aynı çalışmaları gerçekleştirdi. Toroslar EDAŞ ise Mersin'de 12 bin 96 trafo ve 43 bin 70 kilometre hat uzunluğunda bakım, yenileme ve yatırım çalışmalarını sürdürdü.

  • BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, CHP'yi sloganlarını kullanmamaları konusunda uyardı
    16 Şub BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, CHP'yi sloganlarını kullanmamaları konusunda uyardı

    BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Ayaş seçim bürosunun açılışında yaptığı konuşmada, CHP'nin BBP'nin sloganını kullanmaması konusunda uyarıda bulundu. Destici, ayrıca Erzincan'daki maden göçüğüyle ilgili geçmiş olsun dileklerini iletti ve seçimlerde BBP'nin Cumhur İttifakı'nı destekleyeceğini belirtti.

  • İYİ Parti Aday Tanıtımında Gerginlik
    14 Şub İYİ Parti Aday Tanıtımında Gerginlik

    İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara ilçe başkan adaylarını tanıttığı toplantıda, eski AK Parti Etimesgut İlçe Başkanı Hilmi Özer'in aday gösterilmesine tepki gösteren partililer arasında arbede yaşandı. Tepki gösteren partililer salondan çıkarıldı.

  • İYİ Parti Ankara İlçe Başkan Adayları Tanıtıldı, Etimesgut Adayı Tartışmalara Neden Oldu
    14 Şub İYİ Parti Ankara İlçe Başkan Adayları Tanıtıldı, Etimesgut Adayı Tartışmalara Neden Oldu

    İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara ilçe belediye başkan adaylarını tanıttı. Eski AK Parti Etimesgut İlçe Başkanı Hilmi Özer'in İYİ Parti'den aday gösterilmesine tepki gösteren partililer arasında arbede yaşandı. Akşener, toplantıda diğer ilçe adaylarını da duyurdu. Etimesgut adayının tepki görmesinin ardından salondaki partililer görevlilerce çıkarıldı.

  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'na katıldı
    14 Şub İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'na katıldı

    İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'na katıldı. İYİ Partinin Ankara ilçe belediye başkan adayları, Akşener'in katıldığı toplantıyla tanıtıldı. Etimesgut Belediyesi başkan adayı Hilmi Özer'in adının anons edilmesi üzerine parti üyeleri protestoda bulundu. Akşener, konuşmasında Sevin Çağlayan'a destek verdi ve adayların tanıtımı yapıldı.

  • İYİ Parti, Ankara Büyükşehir İlçe Belediye Başkan Adaylarını Tanıttı
    14 Şub İYİ Parti, Ankara Büyükşehir İlçe Belediye Başkan Adaylarını Tanıttı

    İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Ankara Büyükşehir İlçe Belediye Başkan Adaylarını tanıttı. 18 ilçe belediye başkan adayı açıklandı.

  • İYİ Parti'nin aday tanıtım toplantısında olay! Sloganlarla başladı, kavgaya dönüştü
    14 Şub İYİ Parti'nin aday tanıtım toplantısında olay! Sloganlarla başladı, kavgaya dönüştü

    Ankara'da İYİ Parti'nin ilçe belediye başkan adaylarının tanıtım töreninde protesto yaşandı. Etimesgut Belediye Başkan Adayı olarak Hilmi Özer'in duyurulmasıyla ilçe teşkilatı üyeleri tepki gösterdi. Üyeler, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Kürşat Zorlu ve Burak Akburak'ı istifaya davet etti. Gerginlik daha sonra kavgaya dönüştü. Olaylar sonrası Akşener, Ankara İl Başkanı Yener Yıldırım'ı görevden aldı.

  • Ankara'da boya yüklü kamyon devrildi, yol maviye boyandı
    14 Şub Ankara'da boya yüklü kamyon devrildi, yol maviye boyandı

    Ankara'nın Sincan ilçesinde meydana gelen olayda, boya yüklü kamyonun arkadan çarptığı tırın etkisiyle devrilmesi sonucunda yol maviye boyandı. Olayda can kaybı yaşanmazken, polis ekipleri inceleme başlattı.

  • Bahçeli, Cumhur İttifakı adayı Turgut Altınok'a koltuğunu verdi: Allah'ın izniyle kalkmayacaksın
    11 Şub Bahçeli, Cumhur İttifakı adayı Turgut Altınok'a koltuğunu verdi: Allah'ın izniyle kalkmayacaksın

    MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok'a tam destek vererek, ''Sayın Altınok işinin ehli, Ankara'nın sevdalısıdır.'' dedi. Daha sonra Altınok'a koltuğunu veren Bahçeli, ''Koltuğa oturdun Allah'ın izniyle kalkmayacaksın'' ifadelerini kullandı.

  • Bahçeli: Bugünkü CHP yönetimi, PKK'nın eline geçmiştir
    11 Şub Bahçeli: Bugünkü CHP yönetimi, PKK'nın eline geçmiştir

    Bahçeli: Bugünkü CHP yönetimi, PKK'nın eline geçmiştirMHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Bugünkü CHP yönetimi zillete düşmüştür.

  • Bahçeli: Bugünkü CHP yönetimi, PKK'nın eline geçmiştir
    11 Şub Bahçeli: Bugünkü CHP yönetimi, PKK'nın eline geçmiştir

    MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'da yaptığı konuşmada, CHP yönetimini eleştirerek, Atatürk'ün CHP'si ile bugünkü CHP arasındaki farkı vurguladı. Bahçeli, ayrıca Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın çalışmalarını eleştirerek, Cumhur İttifakı'nın adayı Turgut Altınok'u desteklediğini belirtti.

  • MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Ankara'da konuştu
    11 Şub MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Ankara'da konuştu

    MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'da düzenlenen bir etkinlikte konuşma yaptı. Bahçeli, Mahalli İdareler Seçimlerinde Ankara'nın prangalarından kurtuluşunu hedeflediklerini belirtti ve Türkiye'nin istiklal ve istikbal haklarını heba ettirmeyeceklerini vurguladı.

  • Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş: 'Halkın parasını reklama harcamayı zül görüyorum'
    03 Şub Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş: 'Halkın parasını reklama harcamayı zül görüyorum'

    Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Yenimahalle'de Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışında yaptığı konuşmada, belediye bütçelerini hazırlarken yerel yöneticiler, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarının da görüşlerini aldıklarını anlattı. Yavaş, Ankara'yı şeffaf bir yönetim anlayışıyla tanıştırdıklarını, 4 binden fazla ihalenin internetten canlı yayınlandığını belirterek, reklama para harcamayı zül gördüğünü ifade etti. Ayrıca, Yavaş emeklilere destek verdiklerini ve diğer adaylara da destek istediğini söyledi.

  • Ahıra giren başıboş köpekler 11 büyükbaş hayvanı telef etti... O anlar kamerada
    01 Şub Ahıra giren başıboş köpekler 11 büyükbaş hayvanı telef etti... O anlar kamerada

    Ankara'nın Ayaş ilçesinde başı boş köpekler girdikleri ahırda 11 büyükbaş hayvanı telef etti. Ahır sahibi zararını 550 bin lira olarak açıkladı. Olayın görüntüleri kameraya yansıdı.

  • Ankara'da başıboş köpekler ahırda 11 büyükbaş hayvanı telef etti
    01 Şub Ankara'da başıboş köpekler ahırda 11 büyükbaş hayvanı telef etti

    Ankara'nın Ayaş ilçesinde başıboş köpeklerin girdiği ahırda 7 dana ve 4 düve olmak üzere toplam 11 büyükbaş hayvan telef oldu. Olayın ardından köpekler barınaklara götürüldü ve adli idari işlemler başlatıldı.

  • CHP, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri için 8 büyükşehir belediye başkan adayı daha belirledi
    27 Oca CHP, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri için 8 büyükşehir belediye başkan adayı daha belirledi

    CHP'nin Parti Meclisi (PM) toplantısında, 8 büyükşehir belediye başkan adayı ve 13 il belediye başkan adayı belirlendi. Adaylar arasında Antalya, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Muğla, Sakarya, Trabzon ve Van büyükşehirlerinin yanı sıra 13 ilin belediye başkan adayları da yer alıyor.

  • CHP'de 209 seçim çevresi adayları belli oldu
    27 Oca CHP'de 209 seçim çevresi adayları belli oldu

    Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) 8'i büyükşehir, 13'ü il belediye başkan adayı olmak üzere toplam 209 seçim çevresi adayları belli oldu. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Genel Merkez binasında düzenlenen Parti Meclisi (PM) toplantısında adayları açıkladı.

  • CHP, yerel seçimler için 209 belediye başkan adayını açıkladı
    27 Oca CHP, yerel seçimler için 209 belediye başkan adayını açıkladı

    CHP, Parti Meclisi toplantısının ardından yerel seçimler için 8'i büyükşehir, 13 il, 168 ilçe ve 20 belde olmak üzere toplam 209 belediye başkan adayını açıkladı. Açıklanan adaylar arasında Ankara ilçe belediye başkan adayları da yer aldı.

  • CHP, 209 belediye başkan adayını daha belirledi
    27 Oca CHP, 209 belediye başkan adayını daha belirledi

    CHP, 31 Mart'taki yerel seçimlere az bir zaman kala aralarında büyükşehirlerin de olduğu 209 il ve ilçede belediye başkan adaylarını belirledi. CHP, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i yeniden aday gösterirken, Diyarbakır'da Cafer Pekdemir, Muğla'da Ahmet Aras, Denizli'de Bülent Nuri Çavuşoğlu, Erzurum'da Atlıhan Atila, Trabzon'da Hasan Süha Saral, Van'da Şükrü Şahar, Sakarya'da ise Azize Çeroğlu aday olarak belirlendi.

  • Ankara Sincan'da Trafik Kazası: 1 Ölü, 1 Ağır Yaralı
    26 Oca Ankara Sincan'da Trafik Kazası: 1 Ölü, 1 Ağır Yaralı

    Ankara'nın Sincan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Ayaş Caddesi'nde bir motosiklet ile panelvan aracın karıştığı kazada, motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti, bir yolcu ise ağır yaralandı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi ve yaralı hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri panelvan sürücüsünü gözaltına aldı ve kaza ile ilgili inceleme başlattı.

  • Cumhur İttifakı, Ankara'da 16 ilçe belediye başkanını yeniden aday gösterdi
    24 Oca Cumhur İttifakı, Ankara'da 16 ilçe belediye başkanını yeniden aday gösterdi

    Cumhur İttifakı, 31 Mart 2024'te yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Ankara'daki 25 ilçe belediye başkanından 16'sını yeniden aday gösterdi.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan: İş bilmezlerin elinde şehirlerimiz perişan oldu
    24 Oca Cumhurbaşkanı Erdoğan: İş bilmezlerin elinde şehirlerimiz perişan oldu

    Cumhurbaşkanı Erdoğan: İş bilmezlerin elinde şehirlerimiz perişan olduCUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti ve Cumhur İttifakı dışında vizyoner program ve projelere önem veren başka siyasi yapı olmadığını söyleyerek, "Bırakınız yeni eser yapmayı, devam eden çalışmaların üstünü...

  • Ankara'da 'Ayhan Bora Kaplan' suç örgütü davası 15 Nisan'da başlıyor
    24 Oca Ankara'da 'Ayhan Bora Kaplan' suç örgütü davası 15 Nisan'da başlıyor

    Ankara'da 'Ayhan Bora Kaplan' suç örgütüne yönelik soruşturma kapsamında haklarında dava açılan 28'i tutuklu 61 sanığın yargılanmasına 15 Nisan'da başlanacak. İddianamede, suç örgütünün kurucusu ve yöneticisinin 'Ayhan' kod adlı sanık Bora Kaplan olduğu belirtildi.

  • Ayhan Bora Kaplan Suç Örgütü Davası 15 Nisan'da Başlıyor
    24 Oca Ayhan Bora Kaplan Suç Örgütü Davası 15 Nisan'da Başlıyor

    Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne ilişkin düzenlenen iddianame kabul edildi. 28'i tutuklu 61 sanığın yargılanmasına 15 Nisan 2024'te başlanacak. İddianamede, suç örgütünün kurucusu ve yöneticisi Bora Kaplan ile diğer yönetici sanıkların aralarında bulunduğu 61 sanık, çeşitli suçlardan cezalandırılması talebiyle yargılanacak.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan: İş bilmezlerin elinde şehirlerimiz perişan oldu (2)
    24 Oca Cumhurbaşkanı Erdoğan: İş bilmezlerin elinde şehirlerimiz perişan oldu (2)

    'BİZ İŞİMİZE BAKACAĞIZ'Erdoğan, AK Parti'nin kurulduğu günden beri eser ve hizmet siyasetiyle milletin gönlünde yer ettiğini ifade ederek, "Türkiye'nin siyasi, diplomatik, ekonomik, askeri atılımlarından rahatsız olanların Türkiye'nin önünü kesmek için sahneledikleri oyunların...

  • Ayhan Bora Kaplan suç örgütünün yargılaması 15 Nisan'da başlıyor
    24 Oca Ayhan Bora Kaplan suç örgütünün yargılaması 15 Nisan'da başlıyor

    Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne dahil olan 28'i tutuklu 61 sanığın yargılanmasına 15 Nisan'da başlanacak. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, örgüt yöneticileri hakkında çeşitli suçlamalar bulunuyor ve ağır cezalar talep ediliyor.

  • Erdoğan: Akla Ziyan Dedikodularla, Ekonomide Temin Ettiğimiz Güven ve İstikrar İklimini Bozacak Kampanyalar Başlatıyorlar
    24 Oca Erdoğan: Akla Ziyan Dedikodularla, Ekonomide Temin Ettiğimiz Güven ve İstikrar İklimini Bozacak Kampanyalar Başlatıyorlar

    Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Ankara'da 20'si AKP'den ve 5'i MHP'den olmak üzere 25 ilçenin belediye başkan adaylarını açıkladı. Erdoğan; "Gezi olaylarından beri ülkenin attığı her hayırlı adıma takoz olmaya misyon olmayı edinenler son dönemde yine ortalığa döküldüler. Mesela, Merkez Bankası rezervlerimiz 145,5 milyar dolarla rekor mu kırdı, bunlar hemen harekete geçiyor. Akla ziyan dedikodularla, ekonomide binbir güçlükle temin ettiğimiz güven ve istikrar iklimini bozacak kampanyalar başlatıyorlar. Uzaya astronot gönderip bu alanda tarihi bir adım mı attık, bunları adeta afakanlar basıyor. Projenin mahiyetinden maliyetine kadar bir sürü deli saçması iddia ile yapılan bu güzel işi değersizleştirmenin peşine düşüyorlar" dedi.

  • Cumhur İttifakı'nın Ankara'daki 25 ilçe belediye başkan adayları açıklandı
    24 Oca Cumhur İttifakı'nın Ankara'daki 25 ilçe belediye başkan adayları açıklandı

    Cumhur İttifakı, 31 Mart 2024'te yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri için Ankara'daki 25 ilçe belediye başkan adayını tanıttı. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da düzenlenen programda, AK Parti'nin 20 ve MHP'nin 5 olmak üzere aday gösterdiği ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı.

  • Cumhur İttifakı'nın Ayaş Belediye Başkan Adayı Mehmet Kirazdibi
    24 Oca Cumhur İttifakı'nın Ayaş Belediye Başkan Adayı Mehmet Kirazdibi

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Ankara İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda Cumhur İttifakı'nın Ayaş Belediye Başkan Adayı olarak Mehmet Kirazdibi'ni açıkladı. Kirazdibi, Ankara'nın Ayaş ilçesinin belediye başkan adayı olup, uzun yıllar MHP çatısı altında çeşitli görevlerde bulunmuş ve Ankara ve Ayaş bölgesinde tanınan bir isimdir.

  • Ankara'da Cumhur İttifakı'nın 25 ilçe belediye başkan adayı belli oldu
    24 Oca Ankara'da Cumhur İttifakı'nın 25 ilçe belediye başkan adayı belli oldu

    Ankara'da AK Parti'nin 20 ve MHP'nin 5 olmak üzere Cumhur İttifakı'nın 25 ilçe belediye başkan adayı belirlendi. AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla yapılan tanıtım toplantısında AK Parti'nin adayları açıklandı. MHP'nin destekleneceği ilçelerin adayları da sahneye çağırılarak tanıtıldı.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin Ankara ilçe adaylarını açıkladı
    24 Oca Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin Ankara ilçe adaylarını açıkladı

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da yapılan toplantıda Ankara'nın ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı. Çankaya'da Duhan Kalkan, Beypazarı'nda Tuncer Kaplan, Keçiören'de ise Zafer Çoktan aday oldu. İşte sıralı tam liste...

  • AK Parti'de bugün açıklanacak Ankara ilçe belediye başkan adayları netleşti! İşte isim isim liste
    23 Oca AK Parti'de bugün açıklanacak Ankara ilçe belediye başkan adayları netleşti! İşte isim isim liste

    Türkiye'nin kilitlendiği 31 Mart'ta gerçekleşecek yerel seçimler için AK Parti'nin çalışmaları sürüyor. AK Parti'nin bugün açıklayacağı Ankara'daki ilçe belediye başkan adaylarının isimleri kulislerden sızdı. İşte isim isim liste.

  • AK Parti, Ankara'nın ilçe belediye başkan adaylarını yarın açıklayacak
    23 Oca AK Parti, Ankara'nın ilçe belediye başkan adaylarını yarın açıklayacak

    AK Parti, ilçe belediye başkan adaylarını 24 Ocak Çarşamba günü ATO Kongre Merkezi'nde düzenlenecek bir programla tanıtacak. Ankara'nın 25 ilçesinden 20'sinde aday çıkaracağı belirtilen AK Parti; Kalecik, Polatlı, Gölbaşı, Etimesgut ve Ayaş'ta ise MHP adayını destekleyecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da programa katılması bekleniyor.

  • Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden Hayvansal İçme Suyu ve Tarımsal Sulama Göleti
    21 Oca Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden Hayvansal İçme Suyu ve Tarımsal Sulama Göleti

    Ankara Büyükşehir Belediyesi, büyük ve küçükbaş hayvanların su içme ihtiyacının karşılanmasının yanı sıra kurak iklim şartlarında su kaybının da önüne geçilmesi amacıyla hayata geçirdiği ‘Hayvansal İçme Suyu ve Tarımsal Sulama Göleti Bakım Onarım Projesi’nin çalışmalarını sürdürüyor. Haymana, Beypazarı, Kızılcahamam, Kalecik, Çamlıdere, Polatlı, Sincan ve Güdül ilçelerinde bakımsızlıktan atıl duruma gelen göletler temizlenip, genişletilerek su kaynakları yeniden kullanılabilir seviyeye getirildi.

  • Ankara'da suç örgütüne ağır ceza istemi
    17 Oca Ankara'da suç örgütüne ağır ceza istemi

    Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 'Ayhan Bora Kaplan' suç örgütüne yönelik hazırlanan iddianamede, 28'i tutuklu 61 sanık hakkında 6 örgüt yöneticisine, 1'i ağırlaştırılmış 2'şer kez müebbet ve 169 yıl 6'şar aya kadar hapis cezası istendi.

  • Ayhan Bora Kaplan Suç Örgütü İddianamesi Kabul Edildi
    17 Oca Ayhan Bora Kaplan Suç Örgütü İddianamesi Kabul Edildi

    Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne yönelik hazırlanan iddianame, Ankara 32. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi. İddianamede, Bora Kaplan ve diğer örgüt yöneticileri çeşitli suçlardan dolayı ağır hapis cezaları talep edildi.

  • 'Ayhan Bora Kaplan' suç örgütüne yönelik davada istenen cezalar belli oldu
    17 Oca "Ayhan Bora Kaplan" suç örgütüne yönelik davada istenen cezalar belli oldu

    "Ayhan Bora Kaplan" suç örgütüne yönelik hazırlanan iddianame kabul edildi. Örgüt kurucusu ve yöneticisi Bora Kaplan hakkında suç işlemek amacıyla silahlı örgüt kurmak ve yönetmek, kasten öldürme, nitelikli kasten öldürme, kasten yaralama, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, nitelikli yağma, eziyet, suç delillerini yok etme, gizleme veya değiştirme, suç üstlenme ve suçluyu kayırma suçlarından biri ağırlaştırılmış 2'şer kez müebbet ile 169 yıl 6 ay hapis istendi.

  • MHP, 52 ilçenin daha belediye başkan adaylarını açıkladı
    15 Oca MHP, 52 ilçenin daha belediye başkan adaylarını açıkladı

    Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Elazığ, Isparta ve Kars ile birlikte 52 ilçenin daha belediye başkan adaylarını açıkladı. MHP, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri'nde 3. etap olarak adaylıkları kesinleşen 3 il, 10 Büyükşehir ilçe, 42 ilçe Belediye Başkan adaylarını toplamda 55 aday olarak duyurdu.

  • MHP 55 Belediye Başkan Adayını Daha Açıkladı… Elazığ'da Murat Aygen, Isparta'da Yusuf Ziya Günaydın, Kars'ta Ötügen Senger Aday Oldu
    15 Oca MHP 55 Belediye Başkan Adayını Daha Açıkladı… Elazığ'da Murat Aygen, Isparta'da Yusuf Ziya Günaydın, Kars'ta Ötügen Senger Aday Oldu

    MHP üç il, 10 büyükşehir ilçe ve 42 ilçe belediye başkan adayını açıkladı. MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’ın açıklamasına göre; MHP’nin Elazığ adayı Murat Aygen, Isparta adayı Yusuf Ziya Günaydın, Kars adayı Ötügen Senger oldu.

  • Ankara'ya içme suyu sağlayacak proje ihale sürecine girdi
    10 Oca Ankara'ya içme suyu sağlayacak proje ihale sürecine girdi

    Tarım ve Orman Bakanlığı Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ), Ankara'ya Çamlıdere Barajı'ndan içme suyu sağlayacak projede ihale sürecine geldi. DSİ, Ankara'nın su ihtiyacını karşılamak için İçmesuyu 2. Merhale Projesi Gerede Sistemi Regülatörü'nü tamamladı. Ankara Çamlıdere Barajı İçmesuyu Temini Projesi ise 2023 Yılı Yatırım Programı'na alınarak ihale süreci başlatıldı. Proje, iki aşamada gerçekleştirilecek ve ilk aşama için ön yeterlilik oturumu 29 Ocak'ta yapılacak.

  • Akaryakıt istasyonunda gaz sızdıran LPG tankerine müdahale
    08 Oca Akaryakıt istasyonunda gaz sızdıran LPG tankerine müdahale

    Ankara'da bir akaryakıt istasyonunda tankerdeki gaz sızıntısı, panik yarattı. Ekiplerin zamanında yapılan müdahalesi ile yangın veya patlamanın önüne geçildi. Tankerdeki gaz sızıntısı fark edilerek itfaiye ekipleri tarafından güvenli bir alana taşındı. İstasyon yetkilisi, sızıntının önlenmesiyle facianın eşiğinden dönüldüğünü belirtti.

  • ANKARA'da akaryakıt istasyonunda gaz sızıntısı panik yarattı
    08 Oca ANKARA'da akaryakıt istasyonunda gaz sızıntısı panik yarattı

    Ankara'da bulunan bir akaryakıt istasyonunda tankerde meydana gelen gaz sızıntısı, büyük bir panik yarattı. İtfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesi sayesinde yangın veya patlama önlendi. Sızıntı, LPG boşaltımı öncesinde fark edilerek güvenli bir şekilde kontrol altına alındı.

  • Ankara'da LPG Dolu Tankerde Meydana Gelen Sızıntıya İtfaiye Müdahale Ediyor
    08 Oca Ankara'da LPG Dolu Tankerde Meydana Gelen Sızıntıya İtfaiye Müdahale Ediyor

    Ankara'da Ayaş Yolu'ndaki bir benzin istasyonunda, LPG dolu bir tankerde meydana gelen gaz sızıntısına itfaiye ekipleri müdahale ediyor. İstasyona yapılan ihbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Tanker, patlama ihtimaline karşı güvenli bir alana taşındıktan sonra sızıntı kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Polis ekipleri tarafından güvenlik nedeniyle trafiğe kapatılan yol, sızıntının kontrol altına alınmasının ardından tekrar trafiğe açılacak.

  • Ankara'da Akaryakıt İstasyonunda Gaz Sızıntısı
    08 Oca Ankara'da Akaryakıt İstasyonunda Gaz Sızıntısı

    Ankara'nın Etimesgut ilçesinde bulunan bir akaryakıt istasyonunda dolum yapan LPG tankerinde gaz sızıntısı meydana geldi. Olayda ekiplerin hızlı müdahalesiyle faciadan dönüldü. İstasyonda temizlik çalışmaları nedeniyle bir süre hizmet verilemedi.

  • Ulaştırma ve Altyapı Bakanı: Çukurova Bölgesel Havalimanı Bu Ay İçinde Açılacak
    08 Oca Ulaştırma ve Altyapı Bakanı: Çukurova Bölgesel Havalimanı Bu Ay İçinde Açılacak

    Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Yozgat, Bayburt-Gümüşhane, Hatay ve Çukurova havalimanlarında inşaatların devam ettiğini belirterek, Çukurova Bölgesel Havalimanı'nın bu ay içinde açılacağını söyledi. Uraloğlu ayrıca, yerli ve milli projeler ile ulaşım hatlarına yönelik çalışmaların devam ettiğini ve Türkiye'nin 5G'ye geçiş sürecini doğru yöneteceklerini ifade etti. Türksat 6A uydusunun fırlatılmasına yönelik hazırlıkların martta başlayacağını ve Türkiye Kart Projesi'nin bu yıl en az 10 ilde daha kullanılabileceğini belirtti.

  • AK Parti'nin yarın 28 ilde adayı belli oluyor! İşte açıklanacak iller ve kulislerde ismi öne çıkanlar
    06 Oca AK Parti'nin yarın 28 ilde adayı belli oluyor! İşte açıklanacak iller ve kulislerde ismi öne çıkanlar

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, 12'si büyükşehir olmak üzere AK Parti'nin 28 belediye başkan adayını, yarın İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenecek törende açıklayacak. Adayı duyurulacak 28 il arasında İstanbul bulunuyor. İBB adaylığı için kulislerde Murat Kurum ve Tevfik Göksu'nun ismi öne çıkıyor. İşte adayları açıklanacak iller ve kulislerde ismi geçen isimler...

  • AK Parti ve MHP'nin İstanbul ve Ankara'da iş birliği yaptığı ilçeler belli oldu
    27 Ara AK Parti ve MHP'nin İstanbul ve Ankara'da iş birliği yaptığı ilçeler belli oldu

    Yerel seçimler için geri sayım devam ederken AK Parti ve MHP arasındaki iş birliğinin detayları da netleşmeye başladı. Haberler.com'un edindiği kulis bilgisine göre İstanbul'da Silivri, Avcılar, Küçükçekmece ve Beşiktaş; Ankara'da ise Etimesgut, Polatlı, Gölbaşı, Ayaş ve Kalecik MHP'ye bırakılıyor.

  • İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yıldırım'dan ziyaret
    19 Ara İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yıldırım'dan ziyaret

    İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yener Yıldırım, Kahramankazan ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

  • Bakan Mehmet Fatih Kacır: 'Ay Misyonu Kapsamında Uzay Aracının Üretim ve Tasarım Çalışmalarını Tamamlayarak, Hibrit Yakıtlı Roket Motorunu...
    15 Ara Bakan Mehmet Fatih Kacır: "Ay Misyonu Kapsamında Uzay Aracının Üretim ve Tasarım Çalışmalarını Tamamlayarak, Hibrit Yakıtlı Roket Motorunu...

    Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, TBMM Genel Kurulu'ndaki bütçe görüşmeleri sırasında, "Milli Uzay Programı hedeflerimizden 'Ay Misyonu' kapsamında uzay aracının tasarım ve üretim çalışmalarını tamamlayarak bu görevde kullanılacak hibrit yakıtlı roket motorunu geliştireceğiz. Türk Standartları Enstitüsü ile yenilikçi teknolojilerde standardizasyon çalışmalarını odağımıza alacağız" dedi.

  • Ankara'da otobüs kazasında şoföre hapis cezası
    08 Ara Ankara'da otobüs kazasında şoföre hapis cezası

    Ankara'da belediye otobüsünün korkuluklara çarptığı kazada 1 kişi öldü, 34 kişi yaralandı. Tutuksuz yargılanan şoföre 'taksirle bir kişinin ölümüne ve birden çok kişinin yaralanmasına sebebiyet vermek' suçundan 12 yıl 9 ay hapis cezası verildi.

  • Ankara'da EGO Otobüsü Kazasında Şoföre Hapis Cezası
    08 Ara Ankara'da EGO Otobüsü Kazasında Şoföre Hapis Cezası

    Ankara'da 2021 yılında meydana gelen EGO otobüsü kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 34 kişi yaralandı. Kazada şoföre 'bilinçli taksirle birden fazla kişinin ölümü ya da yaralanmasına neden olma' suçundan 12 yıl 9 ay hapis cezası verildi. Mahkeme, sanığın konutu terk etmeme şeklindeki adli kontrolünün devamına karar verdi.

  • EGO Otobüsü Şoförüne 12 Yıl 9 Ay Hapis Cezası
    08 Ara EGO Otobüsü Şoförüne 12 Yıl 9 Ay Hapis Cezası

    Ankara'da meydana gelen kazada bir kişi ölmüş, 34 kişi yaralanmıştı. EGO otobüsü şoförü Yıldırım Çiçek, 'bilinçli taksirle bir kişinin ölümüne ve birden çok kişinin yaralanmasına sebebiyet vermek' suçundan 12 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı.

  • Kalyon PV güneş enerjisi teknolojilerine 100 milyon dolar ilave yatırım yapacak
    07 Ara Kalyon PV güneş enerjisi teknolojilerine 100 milyon dolar ilave yatırım yapacak

    Kalyon Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Lütfi Elvan, Ankara'daki Kalyon PV fabrikası için 500 milyon dolarlık yatırım gerçekleştirdiklerini belirterek, "Hedefimiz 100 milyon dolar daha ilave yatırım yapmak.

  • Ankara'da otomobil ile motosikletli çarpıştı: 1 yaralı
    03 Ara Ankara'da otomobil ile motosikletli çarpıştı: 1 yaralı

    Ankara'nın Sincan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü hafif yaralandı. Ayaş Caddesi üzerinde gerçekleşen kaza sonucunda motosiklet sürücüsü Ferit K. yaralanırken, otomobilde maddi hasar meydana geldi.

  • Yeniden Refah Partisi belediye başkan adaylarını tanıttı
    02 Ara Yeniden Refah Partisi belediye başkan adaylarını tanıttı

    - Yeniden Refah Partisi belediye başkan adaylarını tanıttı Yeniden Refah Partisi 31 Mart yerel seçimlerinde il, ilçe ve belde başkan adaylarını düzenledikleri tanıtım toplantısıyla duyurdu.

  • Yeniden Refah Partisi belediye başkan adaylarını tanıttı
    02 Ara Yeniden Refah Partisi belediye başkan adaylarını tanıttı

    Yeniden Refah Partisi 31 Mart yerel seçimlerinde il, ilçe ve belde başkan adaylarını düzenledikleri tanıtım toplantısıyla duyurdu.

  • Ankara ve çevre illerde çiftçiler dolandırıcılık şebekesinden şikayetçi
    02 Ara Ankara ve çevre illerde çiftçiler dolandırıcılık şebekesinden şikayetçi

    Ankara ve çevre illerdeki çiftçiler, ürünlerini karşılıksız çeklerle satın alan bir şebekenin varlığından şikayetçi oldu. Dolandırıldığını iddia eden çiftçiler, ürünlerini satan kişilerin çeklerini ödememesi üzerine mağdur olduklarını belirtti. Polis ekipleri, şikayetler üzerine soruşturma başlattı.

  • Emine Erdoğan: Ayaş domatesinin AB coğrafi işaret tescili mutluluk verici
    30 Kas Emine Erdoğan: Ayaş domatesinin AB coğrafi işaret tescili mutluluk verici

    CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Ayaş domatesinin, Avrupa Birliği (AB) nezdinde coğrafi işaretli ürün olarak tescillenmesinin mutluluk verici olduğunu belirtti.

  • Ayaş Domatesi AB'de Coğrafi İşaret Olarak Tescil Edildi
    29 Kas Ayaş Domatesi AB'de Coğrafi İşaret Olarak Tescil Edildi

    Ankara'nın Ayaş ilçesinde yetiştirilen Ayaş domatesi, Avrupa Birliği (AB) nezdinde coğrafi işaret olarak tescil edildi. AB Komisyonu, Türkiye'nin Ayaş domatesinin coğrafi işaret olarak tescil edilmesine ilişkin başvurusunda sürecin tamamlandığını açıkladı. Ayaş domatesi, AB ülkelerinin tamamında koruma altına alınmış oldu.

  • Ayaş Domatesi AB'den Coğrafi İşaret Tescili Aldı
    29 Kas Ayaş Domatesi AB'den Coğrafi İşaret Tescili Aldı

    Tarım ve Orman Bakanlığı, Ayaş domatesinin Avrupa Birliği'nden (AB) coğrafi işaret tescili aldığını açıkladı. Ayaş domatesi, Türkiye'nin 15. AB coğrafi işareti olan ürünüdür. Ayaş domatesi, Ankara'nın ise ilk coğrafi işareti almış ürünüdür.

  • Ankara'da 125 araç sürücüsüne 288 bin 569 TL ceza yazıldı
    25 Kas Ankara'da 125 araç sürücüsüne 288 bin 569 TL ceza yazıldı

    Ankara'nın Etimesgut ilçesinde yapılan denetimlerde aşırı hız yaptıkları tespit edilen 125 araç sürücüsüne toplamda 288 bin 569 Türk lirası ceza kesildi. Denetimlerde ayrıca alkollü araç kullanan 158 sürücüye de 988 bin 396 Türk lirası ceza uygulandı.

  • Komşuları tarafından öldürülen 2'si çocuk 5 kişi son yolculuklarına uğurlandı
    23 Kas Komşuları tarafından öldürülen 2'si çocuk 5 kişi son yolculuklarına uğurlandı

    Ankara'da komşuları tarafından uğradıkları silahlı saldırıda öldürülen 2'si çocuk 5 kişi, memleketleri Ayaş'ın Oltan Köyü'nde düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi.

  • Aynı aileden 5 kişinin öldüğü komşu saldırısında Ceyda, 'Sıra bize geliyor' diyerek yardım istemiş
    23 Kas Aynı aileden 5 kişinin öldüğü komşu saldırısında Ceyda, 'Sıra bize geliyor' diyerek yardım istemiş

    Ankara'nın Sincan ilçesinde gerçekleşen komşu saldırısında 5 kişi hayatını kaybetti. Ceyda Turgut, saldırı sırasında yardım isteyerek 'Sıra bize geliyor' demiş. Cenazeler, Ayaş'ın Oltan Mahallesi'nde toprağa verildi.

  • Cenazeler Toprağa Verildi
    23 Kas Cenazeler Toprağa Verildi

    Ankara'nın Sincan ilçesinde Tahsin Ünsür'ün (72), pompalı tüfekle öldürdüğü Behiye, Hamdi, Sunay, Mustafa ve Ceyda Turgut'un cenazeleri, memleketleri Ayaş'ın Oltan Mahallesi'ne getirildi. Mahalle mezarlığında cenaze namazı kılındı. Cenazeye, ailenin akrabaları ve yakınlarının yanı sıra Ayaş Kaymakamı Muharrem Eligül, Ayaş Belediye Başkanı Mustafa Sezer katıldı. Cenaze namazının ardından 5 kişinin cansız bedenleri, toprağa verildi.

  • Ankara'da komşu cinayeti: 2'si çocuk 5 kişi son yolculuğuna uğurlandı
    23 Kas Ankara'da komşu cinayeti: 2'si çocuk 5 kişi son yolculuğuna uğurlandı

    Ankara'nın Sincan ilçesinde, komşularının tüfekle vurarak öldürdüğü aynı aileden 2'si çocuk 5 kişi son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeler, Ayaş'ın Oltan Köyü'nde defnedildi.

  • Ankara'da silahlı saldırıda hayatını kaybeden aile son yolculuğuna uğurlandı
    23 Kas Ankara'da silahlı saldırıda hayatını kaybeden aile son yolculuğuna uğurlandı

    Ankara'da komşuları tarafından uğradıkları silahlı saldırıda hayatını kaybeden aynı aileden 2'si çocuk 5 kişi, memleketleri Ayaş ilçesinde düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuklarına uğurlandı.

  • Ankara'da komşuları tarafından katledilen aynı aileden 5 kişinin cenazeleri Adli Tıp Kurumu'ndan alındı
    23 Kas Ankara'da komşuları tarafından katledilen aynı aileden 5 kişinin cenazeleri Adli Tıp Kurumu'ndan alındı

    Ankara'nın Sincan ilçesinde yaşanan olayda, komşuları tarafından katledilen aynı aileden 5 kişinin cenazeleri, Adli Tıp Kurumu'ndan alınarak defnedilmek üzere aile yakınlarına teslim edildi.

Advertisement