Başkan Yaşar, Basın Mensuplarıyla İftarda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Başkan Yaşar, Basın Mensuplarıyla İftarda Buluştu

Başkan Yaşar, Basın Mensuplarıyla İftarda Buluştu

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ankara Konağı’nda verdiği iftar yemeğinde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

02.07.2015 10:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ankara Konağı'nda verdiği iftar yemeğinde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Ankara manzarası eşliğinde konağın terasında gerçekleşen yemeğe, çok sayıda basın mensubunun yanı sıra Yenimahalle Belediyesi Başkanvekili Mehmet Kartal, Yenimahalle Belediyesi Başkan Yardımcıları Hüseyin Boran, Erhan Aras, Yaşar Neslihanoğlu, Başar Bal ve Başkan Yaşar'ın torunu Kerem Yaşar'da katıldı.

İlk olarak belediyenin hizmetlerinin tanıtıldığı sinevizyon gösterisini izleyen konuklar, iftar öncesi ney dinletisi ile de ruhlarını dinlendirdiler. Basın mensuplarıyla tek tek tokalaşan Yaşar konuklarıyla bol bol sohbet etti.

YENİMAHALLE BELEDİYESİ'NDEN 100 MİLYONLUK YATIRIM

Yaşar, 2015 yılı yatırımlarından da bahsederek, "Yenimahalle Belediyesi bu sene belediye hizmetlerinin dışında şuana kadar 100 milyonluk yatırım ihalesi yaptı. Kendi kaynaklıklarımızla ihalelilerimizi gerçekleştiriyoruz. Yenimahalle Belediyesi'nin kuruluşundan beri en büyük ihaleyi yapacağız, Karşıyaka Pazar yeri ve Sosyal Tesisleri için ihale yapılacak. İlçemize Yenimahalle Kreşi, Burç Mahallesi Kreşini de kazandırdık. Ben geldiğimde bir tane kreş vardı. Yenimahalle'de bu sene 3 tane daha yaptık toplamda 6 kreşimiz oldu. Sene sonuna kadar bu sayıyı 7'ye çıkaracağız "dedi.

100 BİN TON ASFALT, 220 BİN METREKARE YEŞİL ALAN

Bu sene 100 bin ton asfalt dökeceklerini ve Yenimahalle'de neredeyse kaldırımsız sokak olmadığını da belirten Başkan Yaşar, "Şu ana kadar 12 parkı ihale ettik, 8 tanesini de Yenimahalle Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü kendisi yapacak. Böylece toplamda 220 bin metrekare yeşil alanı Yenimahalle'ye bu sene sonuna kadar kazandıracağız. Bu da belediyemizin Yenimahalle'ye 7'inci senesinde 1 milyon 650 bin metrekare alan kazandıracağız demektir" dedi.

"KAYNAKLAR SİLAH İÇİN DEĞİL, HALK İÇİN KULLANILMALI"

Ramazan ayında bile İslam ülkelerinde kan aktığına dikkat çeken Yaşar, "Ne yazık ki bu Ramazanda da Müslüman'ın Müslüman'ı kırdığına, ülkemizde ve dünyamızda adaletsizliklerin yaşadığına tanık oluyoruz. Açlıktan insanların öldüğünü ve bu ölen insanlarında büyük çoğunluğunun maalesef ki İslam ülkelerinde olduğunu görüyoruz. İnşallah bunları aşarız. İslam ülkeleri Emperyalist güçlerin oyuncağı olmadan kendi kaynaklarını halkının refahı mutluluğu için ve birbirine sevgi ve barışı getirerek, silaha değil insanların refahına mutluluğuna harcamaları en büyük dileğimizdir. Bunun için bu güzel ayda dualarımızı esirgememeliyiz "dedi.

Konuşmanın ardından koyu sohbet eşliğinde devam eden gece, selfie çekimiyle son buldu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Yaşar, Basın Mensuplarıyla İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement