Başkan Yaşar'dan Kılıçdaroğlu'na Geçmiş Olsun Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Başkan Yaşar'dan Kılıçdaroğlu'na Geçmiş Olsun Ziyareti

Yerel seçimlerde yüzde 51 oyla rakiplerine açık ara fark atarak ikinci kez belediye başkanlığı koltuğuna oturan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti.

11.04.2014 10:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yerel seçimlerde yüzde 51 oyla rakiplerine açık ara fark atarak ikinci kez belediye başkanlığı koltuğuna oturan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti.

TBMM'de menfur bir saldırıya uğrayan Kılıçdaroğlu'nu makamında ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulunan Yaşar ve CHP Lideri yerel seçimleri değerlendirdi. Yenimahalle'yi Çayyolu'nun bölünmesine rağmen büyük bir farkla tekrar kazanması nedeniyle Yaşar'ı tebrik eden Kılıçdaroğlu, "Sizin yaptığınız hizmetler ile Yenimahalle halkının gönlünde taht kurduğunuzu ve çalışkan bir başkanımız olduğunuzu biliyorduk. Yenimahalle'yi sizin tekrar kazanacağınızdan hiç şüphemiz yoktu, öyle de oldu" dedi.

Yenimahalle'de 5 yıl boyunca halkla birebir temas halinde olduklarını ve toplumun tüm kesimlerini kucakladıklarını kaydeden Yaşar, "Çayyolu'nu Yenimahalle'den ayırmak siyasi bir karardı. Yenimahalle halkı hem bu siyasi karara olan tepkisini hem de hizmetlerimize olan inancını sandıkta gösterdi. Bundan sonra daha fazla çalışarak halkımızın güvenine layık olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Yaşar, Kılıçdaroğlu'nun TBMM Grup toplantısı öncesi uğradığı saldırıya da değinerek, "Çok üzüldük. Üzüntümüz yalnızca saldırının Genel Başkanımıza olması ile ilgili değil, Cumhuriyetimizin ve demokrasimizin kalbinin attığı bir yerde böyle bir saldırının olabilmesi. Türkiye Cumhuriyeti'nin ana muhalefet liderine böyle bir saldırı yapılabilmesi ve üstelik bu saldırının TBMM'de yapılabilmesi insanı gerçekten hayrete düşürüyor" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Yaşar'dan Kılıçdaroğlu'na Geçmiş Olsun Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement