Başkan Yaşar: "İnsan Hayatı Bu Kadar Ucuz Olmamalı" - Son Dakika
Yerel

Başkan Yaşar: "İnsan Hayatı Bu Kadar Ucuz Olmamalı"

Başkan Yaşar: "İnsan Hayatı Bu Kadar Ucuz Olmamalı"

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ankara Pastacılar Odası, Hurdacılar Sitesi yönetimi, Tokat İli Dernekler Federasyonu ve Develi Dernekler Federasyonu’ndan başkan ve yöneticileri ağırladı.

16.05.2014 11:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ankara Pastacılar Odası, Hurdacılar Sitesi yönetimi, Tokat İli Dernekler Federasyonu ve Develi Dernekler Federasyonu'ndan başkan ve yöneticileri ağırladı.

Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti ifade ederek konuklarına teşekkür eden Yaşar'ın gündeminde, Soma'da yaşanan ve yüzlerce insanın hayatını kaybettiği maden faciası vardı. Türkiye'de bu tip üzücü olayların çok sık yaşandığını hatırlatan Yaşar, "Artık buna bir dur demek gerekiyor. Günümüzde savaşlarda bu kadar insan hayatını kaydetmiyor. Bu iş kazası değil göz göre göre katliamdır" dedi.

ŞİLİ'Yİ ÖRNEK GÖSTERDİ

2010 yılında Şili'de meydana gelen maden kazasında yerin 700 metre altında 70 gün geçiren 33 madencinin yaşam odaları sayesinde kurtarıldığını hatırlatan Yaşar, Türkiye'de insan hayatına yeteri kadar değer verilmemesini eleştirdi. Yaşar, "3 kuruş ekmek parası için yerin metrelerce altında çalışan madencilerimiz hayatı bu kadar ucuz olmamalı. Bu konuda ihmali bulunanlar derhal adalete hesap vermelidir" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Yaşar: 'İnsan Hayatı Bu Kadar Ucuz Olmamalı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement