Başkan Yaşar: "Kapım Hep Açık" - Son Dakika
Yerel

Başkan Yaşar: "Kapım Hep Açık"

30 Mart yerel seçimlerinde sandıktan zaferle çıkan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’a tebrik ziyaretleri devam ediyor.

11.04.2014 10:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

30 Mart yerel seçimlerinde sandıktan zaferle çıkan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'a tebrik ziyaretleri devam ediyor. Yaşar, son olarak Yenimahalle Belediyesi AK Parti Grubu'nu makamında kabul etti. Huzur ve hizmet dolu bir dönem dileyen Yaşar, "Bütün gücümüzle Yenimahalle'ye sahip çıkalım. Biz buraya hizmet etmeye geldik, kavga etmeye değil" dedi.

Yenimahalle Belediyesi AK Parti Grup Başkanı Ahmet Remzi Tezcan ve beraberindeki AK Parti'li meclis üyeleri, Yaşar'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Geçen 5 yılda Yenimahalle'de güzel işlere imza attıklarını kaydeden Yaşar, "İnşallah iyi bir dönem geçiririz, Yenimahalle'ye güzel eserler bırakırız. Kapım, hepinize her zaman açık. 24 saat bana ulaşabilirsiniz" diye konuştu.

En güzel yıllarının Yenimahalle'de geçtiğini ifade eden Yaşar, "Çayyolu'nun Yenimahalle'den koparılmasıyla ilçemiz hem siyaseten hem de ekonomik olarak küçüldü. Ancak halkımız, bu haksızlığa sandıkta cevabını verdi. Geride bıraktığımız 5 yılda ilçemize çok güzel hizmetler, kalıcı eserler bıraktık. Ben Yenimahalle sevdalısıyım. Bu dönemde de en güzel hizmeti vermek için gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Yaşar'ı tebrik ederek yeni dönem için başarı dileyen AK Parti Grubu da verimli bir dönem temenni etti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Yaşar: 'Kapım Hep Açık' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement