Başkan Yaşar, Kırşehirlilerle Buluştu - Son Dakika
Yerel

Başkan Yaşar, Kırşehirlilerle Buluştu

Başkan Yaşar, Kırşehirlilerle Buluştu

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Kırşehirli Dernekler Federasyonunun 6. Olağan Genel Kurul toplantısında Kırşehirlilerle bir araya geldi.

09.06.2014 11:18  Güncelleme: 11:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Kırşehirli Dernekler Federasyonu'nun 6. Olağan Genel Kurul toplantısında Kırşehirlilerle bir araya geldi.

ATO Meclis Salonu'nda düzenlenen ve mevcut Başkan Hilmi Gökçınar'ın tek liste ile girdiği genel kurula katılım yoğun oldu. Toplantıya Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, AKP Kırşehir Milletvekili Abdullah Çalışkan, BBP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Gürhan, Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Kudret Saylam, STK temsilcileri ile federasyona üye dernek başkanları katıldı.

"KIRŞEHİR KABUĞUNU KIRIYOR"

Federasyon Başkanı Hilmi Gökçınar açılış konuşmasına, Manisa'nın Soma ilçesinde meydana gelen maden faciasında hayatını kaydeden işçileri anarak başladı. Federasyon olarak birlik, beraberliğe büyük önem verdiklerini kaydeden Gökçınar, "Bugün aynı zamanda federasyonumuzun 10'uncu kuruluş yılını kutluyoruz. Kurulduğumuz günden beri Kırşehir için bir sinerji oluşturmaya çalıştık. Önemli organizasyonlar yaptık. Kırşehir, artık kabuğunu kırıyor" dedi.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'a da teşekkür eden Gökçınar, "Başkanımızın ne zaman kapısını çalsak bizi geri çevirmedi. Desteğini hep yanımızda hissettik" ifadelerini kullandı.

YAŞAR, MÜJDE VERDİ

Genel kurulun Kırşehir ve Kırşehirliler için hayırlı olmasını dileyerek konuşmasına başlayan Yaşar, "Ankara'nın her bölgesinde Kırşehirli hemşehrilerimiz var. Doğduğumuz toprakları bırakarak doyduğumuz topraklara geldik; ancak memleketimizi de hiçbir zaman unutmadık. Oranın sorunlarına da çözüm aradık, arıyoruz" dedi.

Şentepe'de devam eden Tepekule Projesi'nde yöresel ürünlerin satışının yapılacağı bir alanın olacağını ve bu alanı hemşehri derneklerine tahsis edeceklerinin müjdesini veren Yaşar, Kırşehirlilere Yenimahalle Belediyesi'nin kapısını her zaman açık olduğunu söyledi.

Federasyonun Kurucu Başkanı Mehmet Ali Alan ise Kırşehir'in gelişimi için yapılması gerekenleri sıralayarak "İnsanlara iyilik yapmak, bu federasyonun kuruluş felsefesidir" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Yaşar, Kırşehirlilerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement