Başkan Yaşar, Yenimahalle'de Yaşayan Çorumluları Yalnız Bırakmadı - Son Dakika
Yerel

Başkan Yaşar, Yenimahalle'de Yaşayan Çorumluları Yalnız Bırakmadı

ANKARA (İHA) – Ankara Yenimahalle’de bulunan Çorumlular, Yenimahalle Çorumlular Derneği çatısı altında toplandı.

19.05.2016 12:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ANKARA (İHA) – Ankara Yenimahalle'de bulunan Çorumlular, Yenimahalle Çorumlular Derneği çatısı altında toplandı.

Başkanlığını Alaattin Şahin'in yaptığı Yenimahalle Çorumlular Derneği'nin açılış törenine Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar başta olmak üzere, AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Çorum Dernekler Federasyonu Başkanı Hayri Çağır, Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Asım Balcı, Yenimahalle Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Kartal, Belediye Başkan Yardımcıları Başar Bal, Yaşar Neslihanoğlu ve Çorumlu vatandaşlar katıldı.

"ÇORUM HER ZAMAN BİRLİĞİN, KARDEŞLİĞİN ADI OLDU"

Mehteran Takımı, Seymen Ekibi ve Halay Ekibi gösterileriyle başlayan açılışta Çorumlulara seslenen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Çorum her zaman ülkemizin bölünmez bütünlüğüne, cumhuriyetin değerlerine sahip çıkmış, her zaman birlikten, kardeşlikten, sevgiden ve barıştan yana olmuştur" dedi.

"Bugün yaşadıklarımızı bir cumhuriyet çocuğu olarak içimize sindiremiyoruz" sözleriyle konuşmasına devam eden Yaşar, "Şunu herkes bilsin 1923'de bir devir kapandı, bir devir açıldı. Bu ülkeyi böldürmeyeceğiz. Göreve geldiğim günden beri hiç ayırt etmeden, herkese eşit yaklaştım. Hemşehri derneklerini, sivil toplum kuruluşlarını da birliği, beraberliği sağladıkları için çok önemsedim, hep yanlarında oldum" diye konuştu.

YENİMAHALLE'DE 75 BİN ÇORUMLU

Yenimahalle'de yaklaşık 75 bin Çorumlunun yaşadığını ifade eden Yenimahalle Çorumlular Derneği Başkanı Alaattin Şahin ise "Uzun zamandır eksikliğini hissettiğimiz bir yapıyı hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bizler 'doğduğun yer mi, doyduğun yer mi' gibi tuzak bir soruya düşmeyen, bu soruya her ikisi de diye cevap verebilen insanlarız. Bizler bu derneği kurarak bir nevi yardan da serden de geçmeyeceğimizi ilan ettik" ifadelerini kullandı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Yaşar, Yenimahalle'de Yaşayan Çorumluları Yalnız Bırakmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement