Başkan Yaşar, Zihinsel Engelli Çocukları Ağırladı - Son Dakika
Yerel

Başkan Yaşar, Zihinsel Engelli Çocukları Ağırladı

Başkan Yaşar, Zihinsel Engelli Çocukları Ağırladı

1965’den bu yana ağır zihinsel engelli çocuklara eğitim veren Öğretilebilir Çocukları Koruma Derneği yöneticileri ve üyeleri, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı makamında ziyaret etti.

24.04.2015 11:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1965'den bu yana ağır zihinsel engelli çocuklara eğitim veren Öğretilebilir Çocukları Koruma Derneği yöneticileri ve üyeleri, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ı makamında ziyaret etti.

Dernek yöneticileri, öğretmenleri ve aileleri ile birlikte Yaşar'la tanışma imkanı bulan öğrenciler, Başkan Yaşar'dan destek sözü aldı. Herkesin potansiyel engelli adayı olduğuna vurgu yapan Yaşar, "Bizler de bir kaza sonucu aniden engelli olabiliriz. Engelli olmak bireksiklik değildir. İnsanlar arasında engelli ya da değil diye bir ayrım yapamayız. Özellikle zihinsel engelli vatandaşlarımızın özel bir ilgiye ihtiyacı var. Sonuna kadar destekçinizim" dedi.

1 milyonu aşkın gönüllü sayısı ile kocaman bir aile olan Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) üyeleri de Yaşar'ı ziyaret etti. Başkan Yaşar'a desteklerinden dolayı teşekkürlerini sunan LÖSEV yetkilileri ve aileler, 10 Mayıs'ta İncek'te açılacak olan LÖSEV Onkoloji Kenti ve Hastanesi LÖSANTE'nin açılış davetiyesini Yaşar'a verdi. Daveti memnuniyetle kabul eden Başkan Yaşar, "Size sahip çıkmayacağız da kime sahip çıkacağız. Elimden gelen yardımı yapacağım" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Yaşar, Zihinsel Engelli Çocukları Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement