Başkan Yaşlıları Evinde Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Başkan Yaşlıları Evinde Ziyaret Etti

Başkan Yaşlıları Evinde Ziyaret Etti

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, yaşlılara saygı haftası kapsamında Düzce Kasap Köyü’nde yaşayan Necati-Muazzez Zengin çiftini evlerinde ziyaret etti.

24.03.2017 17:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, yaşlılara saygı haftası kapsamında Düzce Kasap Köyü'nde yaşayan Necati-Muazzez Zengin çiftini evlerinde ziyaret etti.

Düzce Belediyesi tarafından "18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası" kapsamında düzenlenen etkinlikler tüm hızıyla devam ediyor. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş de etkinlikler kapsamında ev ziyaretlerine devam etti. Başkan Keleş Düzce Kasap köyünde yaşayan Necati ve Muazzez Zengin çiftinin evine misafir oldu. Düzce Belediyesi Evde Sağlık ve Bakım hizmetlerinden yararlanan aile Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

87 yaşında olan diyaliz hastası ve aynı zamanda görme engelli olan Necati Zengin Başkan Keleş'e teşekkür ederken eşini bir an olsun yalnız bırakmayan 80 yaşındaki Muazzez Zengin de evlerine kadar getirilen hizmet için Düzce Belediyesine teşekkür etti. Zengin ailesi üye oldukları Düzce Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünün hizmetlerinden yararlanıyor. Bu hizmetler arasında ev temizliği, yemek servisi, kişisel bakım gibi uygulamalar yer alıyor. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Yaşlıları Evinde Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement