Başkan Yavuz'dan, Başsavcısı Kuş'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Başkan Yavuz'dan, Başsavcısı Kuş'a Ziyaret

Başkan Yavuz\'dan, Başsavcısı Kuş\'a Ziyaret

Şanlıurfa Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Mehmet Yavuz ve Başkan Yardımcısı Müslüm Demir, bir süre önce Şanlıurfa’ya atanan Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş’u ziyaret etti.

28.02.2015 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Mehmet Yavuz ve Başkan Yardımcısı Müslüm Demir, bir süre önce Şanlıurfa'ya atanan Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş'u ziyaret etti.

Şanlıurfa Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Mehmet Yavuz ve Başkan Yardımcısı Müslüm Demir, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK)'nın son kararnamesi ile Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcı Vekili iken Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Uğurhan Kuş'u ziyaret etti. Yavuz ve Demir, Başsavcı Kuş'a 'hayırlı olsun' temennisinde bulunarak, bölgede yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başsavcı Kuş, "Şehit aileleri, bize şehitlerimizin emanetidir. Bu nedenle bizim başımızın tacıdır. Onlara ne yaparsak azdır. Her zaman yanlarındayız" dedi

Başkan Yavuz'un ziyaret anısına plaket verdiği Başsavcı Kuş, ziyaret nedeniyle Yavuz ve Demir'e teşekkür etti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Yavuz'dan, Başsavcısı Kuş'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement