Başkan Yay'dan Yaşlılara Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Başkan Yay'dan Yaşlılara Ziyaret

Başkan Yay\'dan Yaşlılara Ziyaret

AK Parti Muradiye Gençlik Kolları Başkanı Selçuk Yay, Yaşlılara Saygı Haftası nedeniyle yaşlı ve hastaları evlerinde ziyaret etti.

24.03.2015 13:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Muradiye Gençlik Kolları Başkanı Selçuk Yay, Yaşlılara Saygı Haftası nedeniyle yaşlı ve hastaları evlerinde ziyaret etti.

Yıllardır yatalak olan belediyeden emekli Mehmet Polat ile Fitnet Çelik'i evinde ziyaret eden Başkan Yay, geleneksel toplum yapısında yaşlıların önemli bir yeri olduğunu söyledi. Yay, "Bir ömür boyunca sadıkane çabalar ve fedakarlıklar göstermiş, acılar ve zorluklar çekmiş olan yaşlılara karşı edepli olmak ve haklarını bilmek; aile içerisinde hürmet ve ikram göstermek, saygısızlığa varamamaları, incitilmemelerini sağlamak, merhamet ve tecrübelerinden kaynaklanan tavsiye ve yol göstericiliklerine değer vermek hepimizin görevi olmalıdır" dedi.

Yaşlıların geçmişle geleceği birleştiren önemli bir köprü olduğunu kaydeden Yay, "Devletimiz tüm imkanlarıyla yaşlılarımıza var olan manevi duyguları bilimsellikle birleştirerek yardıma muhtaç olan yaşlı vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermektedir. Ancak her konuda olduğu gibi bu konuda da her şeyi devletten beklemek yanlıştır. Toplumumuzdaki yardımlaşma ve yardımseverlik duygularının ışığında gönüllü kişiler ve kuruluşlarla yaşlılarımıza daha iyi yaşama koşullarını sağlayabiliriz. Yaşlıların sorunlarına sahip çıkarak çözüm üretmek aynı zamanda vatandaşlık görevimiz ve yaşlımıza karşı gönül borcumuzdur" diye konuştu. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Yay'dan Yaşlılara Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement