Başkan Yazgı "Aksaray'a Hep Beraber Hizmet Edeceğiz" - Son Dakika
Güncel

Başkan Yazgı "Aksaray'a Hep Beraber Hizmet Edeceğiz"

Başkan Yazgı "Aksaray\'a Hep Beraber Hizmet Edeceğiz"

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Gizlenci ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı'yı makamında ziyaret ederek Hayırlı olsun dileğinde bulundular.

19.04.2014 16:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK PARTİ MERKEZ İLÇE YÖNETİMİNDEN BAŞKAN HALUK ŞAHİN YAZGI'YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

00:00 02:07

spaceplay/ pause

escstop

ffullscreen

shift + ←→slower/ faster (latest Chrome and Safari)

↑↓volume

mmute

←→seek

. seek to previous
Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Gizlenci ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı'yı makamında ziyaret ederek Hayırlı olsun dileğinde bulundular.

Ak parti merkez ilçe Başkanı Ömer Gizlenci yaptığı açıklamada Başkan Haluk Şahin Yazgı'nın başarılı olacağına inandıklarını belirterek şunları söyledi "Ak parti merkez ilçe yönetimi olarak belediye başkanımız Haluk Şahin Yazgı'yı ziyarete geldik. Sayın başkanımızı aynı mahalleli olmamızdan dolayı çocukluğundan bu tarafa tanırım.

Rahmetli babalarıyla proje çalışmalarımız olmuştur. Biz kendisi aday olduktan sonra bu işi başaracağına eminiz dedik. Kefiliz dedik. Ondan da en ufak bir şüphe duymuyoruz. Tabii ki elinde sihirli bir değnek yok Sonuçta beş yıl uzun bir süre gibi gözükse de bir belediye başkanı için çok kısa bir süre. Çünkü bir bölgede bir proje çalışmasına başlaması plan proje keşif en az bir senesini alır. Bir anda da 5-6 yere birden başlayamayacağına göre de tabii ki uzun sürecektir. Biz kendisinin başarılı olacağına eminiz. Allah yardımcısı olsun."

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ise merkez ilçe yöneticilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek şunları söyledi "Hem merkez ilçe başkanım hem de merkez ilçe yönetimindeki arkadaşlarımız ziyarete geldiler. Her şeyden önce teşekkür ediyorum Seçim süreci boyunca da verimli ve güzel bir çalışmayı hep birlikte gerçekleştirdik. Zaten benim çıkıp geldiğim yer burası. Oda ayrı bir güzelliktir benim için, İnşallah Aksaray'a hep birlikte hizmet edeceğiz. Ben hepinize çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum".

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Yazgı 'Aksaray'a Hep Beraber Hizmet Edeceğiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement