Başkan Yazgı'dan Kermes Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Başkan Yazgı'dan Kermes Ziyareti

Başkan Yazgı\'dan Kermes Ziyareti

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Sivil Toplum Kuruluşları (STK)’nın ihtiyaç sahibi insanlara yardım amaçlı düzenledikleri kermesleri ziyaret ediyor.

20.05.2016 14:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Sivil Toplum Kuruluşları (STK)'nın ihtiyaç sahibi insanlara yardım amaçlı düzenledikleri kermesleri ziyaret ediyor.

İnsan ve Medeniyet Hareketi'nin, belediyenin hemen yanında açtığı kermesi ziyaret eden Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, bu tür faaliyetlerin hayırlı hizmet olduğu söyleyerek, "İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yararına düzenlenen kermeslere imkanlarımız ölçüsünde destek vermeye çalışıyoruz. Kısacası vesile olmaya çalışıyoruz. Çünkü hayır yapmak kadar vesile olmakta önemlidir. Herkes fedakarlık göstererek emeklerini sergiliyorlar. Buradan elde edilen gelirleri ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız için veya öğrencilerimiz için kullanıyorlar. Bu çok güzel ve hayırlı bir hizmet" dedi.

Başkan Yazgı, Aksaray'da ki STK'larının belirli aralıklarla belediye yanına kurulan çadırlarda kermes açtığını hatırlattı. Hayır yapmak isteyenlerin alışveriş yaparak kermeslere katkı sağlayabileceğini kaydetti.

İnsan ve Medeniyet Hareketi Yönetim Kurulu heyeti, Başkan Yazgı'ya destek ve katkılarından dolayı teşekkür etti. - AKSARAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Yazgı'dan Kermes Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement