Başkan Yazgı'ya Özbek Pilavı İkram Ettiler - Son Dakika
Yerel

Başkan Yazgı'ya Özbek Pilavı İkram Ettiler

Başkan Yazgı\'ya Özbek Pilavı İkram Ettiler

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Aksaray Özbekleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kültür Derneği’ni ziyaret etti.

22.05.2015 15:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Aksaray Özbekleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kültür Derneği'ni ziyaret etti. Dernek üyeleriyle görüşen Başkan Yazgı'ya Özbekler, kendi kültürlerini yansıtan ünlü Özbek Pilavı ikram etti.

Aksaray'da yaşayan Özbek Türklerinin bir araya geldiği Özbekler Derneğini ziyaret eden Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Türkiye'nin geçmiş tarihten bu yana kardeş ülkeleri arasında Özbekistan olduğunu da belirtti. Aksaray'da Özbekleri ağırlamaktan mutluluk duyduğunu kaydeden Başkan Yazgı, Türk Milletinin her daim misafirperverlik örneği sergilediğini ifade etti. Başkan Yazgı, kardeşlik bağlarının güçlenmesi ve dostluk ilişkilerinin devam etmesi adına her türlü fedakarlığa hazır olduğunu da söyledi.

Aksaray Özbekleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kültür Dernek Başkanı Nebi Çorak da, daveti kırmayıp kendilerini ziyarete gelen Başkan Yazgı'ya tüm Özbekler adına teşekkür etti. Dernek üyesi Özbeklerle bir süre sohbet eden Başkan Yazgı'ya Özbek pilavından ikram edildi. Dernek üyeleri, Özbekistan'ın kültürünü yansıtan ve dünyaca ünlü lezzetler arasında bulunan Özbek Pilavının çok meşhur olduğunu belirttiler. - AKSARAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Yazgı'ya Özbek Pilavı İkram Ettiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement