Başkan Yazıcı, Cemevinde Düzenlenen Muharrem Ayı Programına Katıldı - Son Dakika
Güncel

Başkan Yazıcı, Cemevinde Düzenlenen Muharrem Ayı Programına Katıldı

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, muharrem ayı nedeniyle Tuzla Cemevi’nde düzenlenen programa katıldı.

02.11.2014 21:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Cemevi’nde muharrem ayı nedeniyle düzenlenen programa katıldı. Başkan Yazıcı, vatandaşlarla iftar programına katıldıktan sonra ‘Gelin Canlar Bir Olalım’ temalı konferansa katıldı. Başkan Yazıcı, “Muharrem ayı nedeniyle Tuzla’mızdaki bütün Alevi dernekleri ile beraber muharrem orucunda buluştuk. Bugün özellikle matemi yaşamak, onu anlamak ve anlatmak üzerine bir konferans yapılacak. Bu programımız aslında Tuzla’da yaşayan bütün Alevi kardeşlerimizle aynı duygu aynı havayı paylaşabilmek. Muharrem ayının birlik ve beraberliğe vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır ise, birlik, beraberlik, kardeşlik duyguları içerisinde bir araya geldiklerini belirterek, bu ay tezahür eden birçok güzelliğin yanında Kerbela gibi üzücü bir olayın yer aldığını ve bundan da dersler çıkartılması gerektiğini söyledi.

Programda Hitit Üniversitesi’nden Prof. Dr. Osman Eğri, ‘Gelin Canlar Bir Olalım’ temalı bir konferans verdi. Konferans öncesi Zakirlerin saz eşliğinde söylediği parçalar ise duygulu anların yaşanmasına neden oldu. 

MUSTAFA ESEN

İSTANBUL 

Başkan Yazıcı, Cemevinde Düzenlenen Muharrem Ayı Programına Katıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Yazıcı, Cemevinde Düzenlenen Muharrem Ayı Programına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement