Akyazı Belediye Başkanı Yazıcı Personeli ile Vedalaştı - Son Dakika
Yerel

Akyazı Belediye Başkanı Yazıcı Personeli ile Vedalaştı

Akyazı Belediye Başkanı Yazıcı Personeli ile Vedalaştı

Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı, Akyazı Belediyesi personeliyle Kuzuluk Dereağzı alabalık tesislerinde verilen veda yemeğinde vedalaştı.

30.03.2014 16:35  Güncelleme: 16:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı Akyazı Belediyesi Personeli tarafından Kuzuluk Dereağzı alabalık tesislerinde verilen veda yemeğinde vedalaştı.

Başkanlarını uğurlamak üzere veda yemeği düzenleyen Akyazı Belediye Personeli Kuzuluk Dereağzı alabalık tesislerinde başkan için hazırlattıkları veda yemeğinde bir araya geldi. Başkan Yazıcı'ya çeşitli veda hediyelerinin de verildiği gecede duygu dolu anlar yaşanırken Belediye personelinden birçoğu veda gecesinde gözyaşlarını tutamadı.

Belediye personeline veda konuşması yapan Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı, "1998 yılında meclis üyeliği ile başlayarak önce başkan yardımcılığı ve 2002 yılında başkanlık görevi ile sizlerle çalışmaya başladım ve geçen bunca yıl boyunca hep birlikte ve uyum içerisinde çalıştık. Ben personelimden her zaman memnun oldum sizler beni hiç üzmediniz zaman zaman hep birlikte stres, hep birlikte sevinç, ve zaman zamanda hep birlikte üzüldük, güldük, yeri geldi sabahladık yeri geldi çok zor şartlardaki görevlerin halkımız için Akyazımız için hep birlikte üstesinden geldik benim için her biriniz ayrı ayrı değerlisiniz. Sizlerden ayrılmak benim içinde çok zor ama hizmet aşkımız ve hizmet görevimiz devam ediyor. Ben yine Akyazı'da oturuyor olacağım ve bu ayrılık anlamına gelmiyor yine komşuyuz, arkadaşız, yakınız ve birlikteyiz ben farklı görevlerle bile olsa Akyazı Belediyesi'ne yine sık sık geleceğim ve sizlerle yine birlikte olacağım. Sizlerden gitmeden önce bir şey rica ediyorum yeni gelecek olan başkanınıza sahip çıkın ve ona yardımcı olun onu kucaklayın, benimle olduğu gibi onunla da birlik ve beraberlik içinde çalışın. Sizlerle çalıştığımız süre içerisinde ben hepinizden razıyım Allah'ta sizlerden razı olsun benim hakkım hepinize helal olsun sizde hakkınızı helal edin" dedi.

Veda gecesinde konuşma yapan Akyazı Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Balcı, "İyi bir hoca iyi bir alim ve lider 100 yılda bir yetişirmiş çok şükür ki bende o 100 yılda bir yetişen iyi bir lider ile birlikte çalışma şansı buldum başkanımız gibi değerli bir insanla çalıştım. Görev süremiz boyunca bizlere her türlü desteği, anlayışı ve hoşgörüyü kendisi bizlere sundu kendisine çok teşekkür ediyoruz. Siz değerli mesai arkadaşlarımla da çalışmak son derece güzeldi sizlere veda etmek gerçekten zor hepinizi sevgi ve saygı ve muhabbet ile selamlıyorum haklarınızı helal edin" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı'ya İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Saim Öz tarafından plaket ve çiçek, Memursen Sakarya Şube başkanı Ahmet Ali Öksüz tarafından veda hediyesi, Akyazı Belediyesi personeli tarafından çeşitli hediyeler ve çiçek verildi. Ayrıca Akyazı Belediye Başkan Yardımcıları da 2004 yılında Başkan Yazıcı'nın çekilmiş bir hatıra fotoğrafını çerçeveletip başkan Yazıcı'ya hediye ettiler.

Duygu dolu veda gecesinin ardından Başkan Yazıcı ve Başkan Yardımcıları tüm personel ile tek tek vedalaşarak hatıra fotoğrafı çekildiler. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akyazı Belediye Başkanı Yazıcı Personeli ile Vedalaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement