Başkan Yazıcı ve Eşi, Çocukların Dileklerini Gerçekleştirdi - Son Dakika
Yerel

Başkan Yazıcı ve Eşi, Çocukların Dileklerini Gerçekleştirdi

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, Dilek Ağacı Şenliği düzenledi.

18.05.2015 16:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, Dilek Ağacı Şenliği düzenledi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı, çocukların ağaç dallarına yazılan dileklerini gerçekleştirdi.

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Çocuk ve Gençlik Komisyonu, yarıyıl tatilinde çocuklar için Dilek Ağacı kurdu. Dileklerini yazarak ağaca asan çocuklar, Gönül Elleri Çarşısı'nda düzenlenen şenlikte hediyelerini aldı. Şenliğe Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı, AK Parti Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı, Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Kevser Şamlı, AK Parti 1'inci Bölge Milletvekili Adayı Ayşe Kartal, Tuzla Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü İlhan Çöpoğlu, Hayal Ağacı proje ekibi, Kadın Kent Gönüllüleri, Çocuk ve Gençlik Komisyonu'na kayıtlı çocuklar, öğrenciler ve velileri katıldı.

Tablet, futbol topu, bisiklet, bebek ve oyuncak gibi Dilek Ağacı hediyelerini Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı ile beraberindekilerden teslim alan çocuklar, palyaçolar ve animatörlerle doyasıya eğlenerek unutulmaz bir gün yaşadı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Yazıcı ve Eşi, Çocukların Dileklerini Gerçekleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement