Başkan Yıldırım'dan Kuran Kursu Öğrencilerine Hediye - Son Dakika
Güncel

Başkan Yıldırım'dan Kuran Kursu Öğrencilerine Hediye

Başkan Yıldırım\'dan Kuran Kursu Öğrencilerine Hediye

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım İlçe Müftülüğüne bağlı Kuran Kursu öğrencilerine Kuran-ı Kerim hediye etti.

28.10.2015 09:02  Güncelleme: 09:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'ın talimatıyla Belediye Başkan Yardımcısı Haluk Özarslan ve Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Mesut Çetinkaya ilçede bulunan 21 kuran kursunu ziyaret ederek toplam 700 kursiyere hediyelerini takdim etti.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım yapmış olduğu açıklamada "Öncelikle, dini eğitimimiz ve yaşantımızın temel taşlarından olan Kutsal Kitabımız Kur'an-ı Kerim okuma kurslarına katılımınızdan dolayı sizleri kutluyorum. Çıkmış olduğumuz bu yolda göstereceğiniz gayretli çalışmaların meyvelerini en kısa zamanda toplamanızı diliyor ve bu öğrenim süresince vereceğiniz emeklerin Rabbimiz tarafından kat kat fazlası ile ödüllendirilmesini niyaz ediyorum. Umuyorum ki kurs süresince öğrendikleriniz hayatınızın tüm safhalarına etki edecek ve hem dünya hem de ahiret hayatınıza katkı sağlayacaktır.

İlçemizde elimizden geldiğinin en iyisi nispetinde her alanda hizmet veriyor isek de; insanlarımızın manevi ihtiyaçlarına, inançlarının gereği alması gereken eğitimlere de katkı sağlayabilmek bizim için çok önemli. Şüphesiz biz bunu en önemli görevlerimizden biri olarak kabul etmekteyiz.

Kurslarımızda öğreneceğiniz dini bilgileri öncelikle ailenize mutlaka aktarınız. Var ise çocuklarınızın da dini bilgileri almasını önemseyiniz. Unutmayalım ki her Müslüman dünyayı değiştirmeye taliptir. Biz kendimizi ve ailemizi, çevremizi aydınlatabilirsek dünya aydınlanmaya başlayacaktır" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Yıldırım'dan Kuran Kursu Öğrencilerine Hediye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement