Başkan Yıldız'dan Kağızmanspor'a Takım Otobüsü - Son Dakika
Spor

Başkan Yıldız'dan Kağızmanspor'a Takım Otobüsü

Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız, Kars amatör liginde mücadele eden Kağızmanspor'a 29 kişilik otobüs hediye etti.

12.01.2016 11:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız, Kars amatör liginde mücadele eden Kağızman spor'a 29 kişilik otobüs hediye etti.

Otobüsün anahtarını Kağızmanspor Kulüp Başkanı Canip Korkmaz'a teslim eden Yıldız, otobüsün Kağızmanspor'u şampiyonluğa götürmesi temennisinde bulundu.

Kağızman'ı değerleriyle geleceğe taşıyacaklarını belirten Yıldız, "Kağızman Belediyesi olarak her zaman geleceğe yönelik yatırımlarımıza devam ediyoruz. Kağızmanspora takım otobüsü hediye ettik. Artık takımımız bu modern araçla deplasmanlara gidebilecek. Destek bizden başarı sporcularımızdan. Hedefimiz, güçlü takımlarla başarılara koşmaktır" diye konuştu.

Kağızmanspor Kulüp Başkanı Korkmaz da kulüplerine maddi manevi her türlü desteği sunan Yıldız'a teşekkür etti.

Özellikle takımın deplasman maçlarına gidiş gelişlerinde sıkıntı yaşadığına dikkati çeken Korkmaz, şöyle konuştu:

"Sporu yaygınlaştırmak ve herkesin spor yapmasını sağlamak, teşvik etmek amacıyla desteklemek gerekiyor. Her türlü branşta spor çok önemli. Özellikle gençlerimizi sporla tanıştırmak ve en azından bir spor dalına yönlendirmek hem onların yaşam kalitelerini artırmak hem de sağlıklı gelecek nesiller açısından olmazsa olmaz. Bu anlamda Kağızmanspor olarak biz de elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Branş açısından ayrım yapmaksızın spora destek olmaya çalışıyoruz. İnşallah bu spor branşlarından geleceğin yıldızları çıkar, ilçemizi ve ilimizi her platformda başarıyla temsil eder."

Gençlerin spora yönelmesiyle kötü alışkanlıklar ve davranışlardan uzak duracaklarını ifade eden Korkmaz, "Bu nedenle bizlere her türlü desteklerini esirgemeyen başta Belediye Başkanımız Nevzat Yıldız'a, AK Parti Kars Milletvekilimiz Ahmet Arslan'a, Kaymakamımız Musa Üçgül'e ve destek veren herkese teşekkür ederim" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Başkan Yıldız'dan Kağızmanspor'a Takım Otobüsü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement