Başkan Yılmaz'dan Atasporlarına Destek - Son Dakika
Güncel

Başkan Yılmaz'dan Atasporlarına Destek

Başkan Yılmaz\'dan Atasporlarına Destek

Karesi Atçılık ve Okçuluk Savaş Sanatları Kulüp Başkanı Ertan Erkekoğlu ve ekibi Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ı ziyaret etti.

14.01.2015 11:47  Güncelleme: 11:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ok ve yay ile objektiflere poz veren Başkan Yücel Yılmaz, Karesi Atçılık ve Okçuluk Savaş Sanatları Kulübü'nün, genel kurulunu geçtiğimiz günlerde yapan Karesi Belediyespor Kulübü bünyesinde yer alacağını ifade ederek, "Atasporumuzu, belediyemiz bünyesinde kurulan kulübümüzün çatısı altında görmekten mutluluk duyuyoruz" açıklamasında bulundu.

GÜREŞ GİBİ OKÇULUĞU DA DESTEKLEYECEĞİZ

Karesi Belediyesi ve Karesi Atçılık ve Okçuluk Savaş Sanatları Kulübü işbirliğinde; Karesi Belediyespor Kulübü bünyesinde okçuluk kursları başlatacaklarını dile getiren Başkan Yücel Yılmaz, "Atasporu olan okçuluğun büyük ilgi göreceğine inanıyorum. Kurtdereli Güreşleri'ni desteklediğimiz gibi okçuluk sporunu da destekleyeceğiz. Bizler yapacağımız çalışmalarla atasporlarımızı günümüze taşımayı ve Karesililerle tanıştırmayı amaçlıyoruz. Balıkesir'de bu sporu sevdirecek ve yaygınlaştıracak çalışmalara imza atmak istiyoruz" dedi. Fatih Sultan Mehmet'in de iyi bir okçu olduğunu hatırlatan Başkan Yılmaz, onun izinden giden yeni nesiller yetiştirmeyi amaçladıklarını da sözlerine ekledi.

KURSLAR ŞUBAT AYINDA

Okçuluk kurslarına şuana kadar 195 başvurunun yapıldığını belirten Karesi Atçılık ve Okçuluk Savaş Sanatları Kulüp Başkanı Ertan Erkekoğlu, kursların Şubat ayında başlayacağını ifade etti. Erkekoğlu, "Karesi Atçılık ve Okçuluk Savaş Sanatları Kulübü olarak Karesi Belediyespor'un bünyesine dahil olduktan sonra belediyemizin bize sağladığı imkanlar dahilinde ok ve yay aldık. Karesi Belediyesi'ne desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz" açıklamasında bulundu. Ziyarete, Balya Belediye Başkanı Osman Kılıç da katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Yılmaz'dan Atasporlarına Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement