Başkan Yılmaz'dan Kadın Personele "Anneler Günü" Yemeği - Son Dakika
Yerel

Başkan Yılmaz'dan Kadın Personele "Anneler Günü" Yemeği

Başkan Yılmaz\'dan Kadın Personele "Anneler Günü" Yemeği

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Anneler Günü dolayısıyla kadın personeller için düzenlenen programda duygu dolu anlar yaşandı.

05.05.2016 15:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Anneler Günü dolayısıyla kadın personeller için düzenlenen programda duygu dolu anlar yaşandı.

Anakent Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen öğlen yemeğine Samsun Büyükşehir Belediyesi'nde çalışan 400'e yakın kadın personel katılırken, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın yaptığı konuşma katılımcıları duygulandırdı.

Muş'un Varto ilçesinde çıkan çatışmada şehit olan Bafralı Uzman Çavuş Bekir Anıl Erdal'ın naaşını karşılamak üzere havaalanına giden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, programlarının yoğunluğu nedeniyle bugün yapılan Anneler Günü organizasyonuna havaalanı dönüşü katıldı.

BAŞKAN YILMAZ: "ANNELERİNİZİN KIYMETİNİ BİLİN"

Şehit cenazesinin karşılanması sırasında duygusallığın had safhada olduğunu belirten Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Şehidimizin naaşını karşılamaya gelen ailesinin durumu orada bulunan herkesin içini parçaladı. Sizler analar olarak evlatlarınızın üzerinde çok büyük emekleriniz var. Bunun farkındayız. Evlatlarınızın başı ağrısa siz daha çok üzülürsünüz. Şehidimizin başta annesine, ailesine ve tüm Türk halkına büyük sabırlar diliyorum. Bende yaklaşık 200 gün önce annemi kaybettim. Annelerinizin kıymetini bilin. Onları kaybedince daha da çok hissediyoruz yokluklarını. Bu duygu ve düşüncelerle tüm annelerin Anneler Günü'nü buruk bir şekilde de olsa kutluyorum" dedi.

Kadınların her konuya anne şefkatiyle yaklaştığını da söyleyen Başkan Yılmaz, "Belediyemizde çalışan kadınlarımızın çalışmalarındaki hassasiyetin her zaman farkındayız. İşlerinizi layıkıyla yapıyorsanız içiniz rahat bir şekilde uyuyabiliyorsanız sizden iyisi yoktur. Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarında geçen her emeğiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Samsun Büyükşehir Belediyesi çalışanları tarafından kızı Simge'ye olan düşkünlüğü ve evladına verdiği değer ile tanınan belediye personellerinden Ebru Sabancılar yılın annesi seçilirken, Protokol ve Dış İlişkiler Kalemi Gamze Çolak annelik ile ilgili kaleme aldığı yazıyı okurken yine duygu dolu anlar yaşandı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Yılmaz'dan Kadın Personele 'Anneler Günü' Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement