Başkan Yılmaz'dan Tanıtım Günleri İçin Yeni Öneri - Son Dakika
Güncel

Başkan Yılmaz'dan Tanıtım Günleri İçin Yeni Öneri

Başkan Yılmaz\'dan Tanıtım Günleri İçin Yeni Öneri

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, büyük şehirlerde düzenlenen Samsun Tanıtım Günlerinin farklı bir versiyonunu Samsun’da düzenlemek istediklerini söyledi.

18.09.2014 17:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, büyük şehirlerde düzenlenen Samsun Tanıtım Günlerinin farklı bir versiyonunu Samsun'da düzenlemek istediklerini söyledi.

Ankara'da düzenlenen Samsun Tanıtım Günlerinin açılışına katılan Büyük Şehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, davetlilere stantları gezdirdi. Samsun'un tanıtımını yapmak için Ankara'da böyle bir etkinlik düzenlediklerinin açıklayan Başkan Yılmaz, "Bugün ilçe belediyeleri, firmalar ellerinden geldiği kadar katkı vermek suretiyle burada stant açtılar. Bizde Büyükşehir Belediyesi olarak buna katkı verdik. Şehirlerin şehirde yaşayanından daha fazla o şehrin dışındaki şehirlerde yaşayanı vardır. Doğup büyüdükleri şehrin dışında yaşayanlar bir aidiyet duygusunu yüreklerinde yaşatıp, sahip oldukları şehrin kültürünü sürdürmek ister, anılarını zaman zaman tazelemek ve bunları hissetmek ister. İşte bunun sonucudur bu tür tanıtım günleri ihtiyacı ortaya çıkar. Bu güzelliği burada hissediyoruz" dedi.

Samsun Tanıtım Günleri etkinliğini bir defasında da Samsun'da düzenlemek istediklerini ifade eden Başkan Yılmaz, "Bir defasında da Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa gibi şehirlerde yaşayanları da otobüslerle Samsun'a getirip, Samsun'da onları misafir etmezi gerekir diye düşünüyorum. Örneğin Doğu Parkta kurulmuş olan bir çadırda, hemşehrilerimizi misafir edelim, belki akşamları köylerinde kalırlar, onlara Samsun'daki anılarını tazeletme şansını veririz diye düşünüyorum" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Yılmaz'dan Tanıtım Günleri İçin Yeni Öneri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement