Başkan Yılmaz'dan Üreten Kadınlara Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Başkan Yılmaz'dan Üreten Kadınlara Ziyaret

Başkan Yılmaz\'dan Üreten Kadınlara Ziyaret

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, kadınlar tarafından hazırlanan ’Toprak Ananın Ürettikleri’ adlı etkinliği ziyaret etti.

07.02.2015 17:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, kadınlar tarafından hazırlanan 'Toprak Ananın Ürettikleri' adlı etkinliği ziyaret etti.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği'nin Çarşamba, Ayvacık, Salıpazarı ve Terme ilçesinde üretim yapan kadınların ürettiği yiyecek, giyecek ve eşyaların tanıtımı ve satışı için düzenlediği 'Toprak Ananın Ürettikleri' adlı etkinliği ziyaret etti. Üretim yapan kadınlarla tek tek sohbet eden Başkan Yılmaz, "Kadınlarımızın ne kadar başarılı ve girişimci olduğunun bir örneğini daha gördük. Ben kendilerini ve bu yola onları teşvik edenleri kutluyorum" dedi.

Başkan Yılmaz'a ziyaretine Büyükşehir Belediye Meclisi Başkan Vekili Turan Çakır, Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Nihat Soğuk, Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği Başkanı Sadettin Sarıoğlu ve davetliler eşlik etti.

Dernek bahçesinde her ayın ilk Cumartesi günü gerçekleşen 'Toprak Ananın Ürettikleri' adlı etkinlikte Çarşamba ve komşu ilçeleri olan Ayvacık, Salıpazarı ve Terme'den gelen kadın üreticiler kilimden kıvratmaya, sebzeden meyveye, süpürgeden hediyelik eşyaya, süt ürünlerinden dantel işlemelere kadar birçok çeşit ürünü sergileyip satışını gerçekleştiriyor. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Yılmaz'dan Üreten Kadınlara Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement